Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 | 12:40

Δύο νέες κάμερες πολλαπλών αισθητήρων από την Dahua

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων  IoT  και προϊόντων ασφαλείας, ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων καμερών –πολλαπλών αισθητήρων στη προϊοντική της  σειρά «IP».

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων  IoT  και προϊόντων ασφαλείας, ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων καμερών –πολλαπλών αισθητήρων στη προϊοντική της  σειρά «IP».

 Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια πολυ-αισθητήρων της Dahua Technology έγινε με τη νέα κάμερα DH-IPC-PDBW5831N-B360. Το νέο μοντέλο πολλαπλών αισθητήρων (4x2MP) κατασκευάστηκε για να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Η κάμερα προσφέρει προηγμένες δυνατότητες ροής και έρχεται με τον βελτιστοποιημένο κωδικοποιητή Dahua Smart H.264 + / H.265 +, προσφέροντας μεγαλύτερη εξοικονόμηση όσο αφορά το εύρος ζώνης και στην αποθήκευση.

Με ενσωματωμένα IR που φτάνουν τα 30 μέτρα, αλλά και την τεχνολογία starlight, η κάμερα αποδίδει έγχρωμες εικόνες σε πολύ σκοτεινές περιοχές, ενώ χάρις την λειτουργία True Wide Dynamic Range (WDR) στα 120 dB, η κάμερα υπόσχεται εικόνες υψηλής ευκρίνειας ακόμα και σε περιοχές με έντονο φωτισμό. Η DH-IPC-PDBW5831N-B360 μπορεί να τροφοδοτηθεί και μέσω PoE για να εξαλείψει τα περιττά καλώδια και είναι συμβατή και με το πρότυπο ONVIF, για να είναι δυσλειτουργική και με προϊόντα άλλων κατασκευαστών.

Ανάλυση: 2MP

Αισθητήρας: 4- 1/2.8” progressive scan CMOS

Φακός:  2.7-12mm motorized

Micro SD memory, IP67, IK10, PoE+

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 90

Τεύχος 90

22-04-2019

Security Report, τεύχος 90

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο και την Κυρικιακή 6&7 Απριλίου. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.