Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 | 12:12

AcuSense: Νέες κάμερες από την Hikvision με strobe light και audio Alarm

Η Hikvision, κορυφαίος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων ασφάλειας, διαθέτει τις νέες δικτυακές κάμερες «AcuSense» με ενσωματωμένο strobe light και audio alarm 

Η Hikvision, κορυφαίος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων ασφάλειας, διαθέτει τις νέες δικτυακές κάμερες «AcuSense» με ενσωματωμένο strobe light και audio alarm για να αποτρέψει τους εισβολείς και να βελτιώσει περαιτέρω την ασφάλεια των χώρων.

Οι κάμερες δικτύου βασίζονται στην ίδια τεχνολογία ανίχνευσης που συναντάμε στις υπάρχουσες λύσεις ασφάλειας της Hikvision «EasyIP 4.0». Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία intelligent false alarm, οι κάμερες θα αγνοήσουν κινήσεις που προέρχονται από βροχή, φύλλα δέντρων και ζώα και θα επικεντρωθούν στην ανθρώπινη κίνηση ή την κίνηση οχημάτων, μειώνοντας δραματικά τον αριθμό των ψευδών συναγερμών για ταχύτερη και ακριβέστερη ανίχνευση εισβολής.

Μόλις ανιχνευθεί με ακρίβεια ένας εισβολέας, η κάμερα ενεργοποιεί το ενσωματωμένο φως, αλλά ταυτόχρονα συναγερμό ήχου. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να προειδοποιεί τον εισβολέα πριν να επιχειρήσει να παραβιάσει την περίμετρο ενός χώρου. Η ένταση του ηχητικού συναγερμού και η φωτεινότητα του strobe μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ταιριάζουν ανάλογα με το εκάστοτε περιβάλλον. Επιπρόσθετα,  η τεχνολογία DarkFighter έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα στην όλη εγκατάσταση. Όλες οι κάμερες της σειράς παρέχουν εξαιρετικές εικόνες, ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό.

Οι νέες κάμερες δικτύου AcuSense, έρχονται σε πληθώρα μοντέλων ( bullet και turret), σε αναλύσεις 2MP και 4MP και σε 4 διαφορετικές επιλογές κάμερας. Τα μοντέλα που διαθέτει αυτή τη στιγμή η εταιρία είναι τα:

  • DS-2CD2346G1-I/SL: 4 MP IR Fixed Turret Network Camera
  • DS-2CD2326G1-I/SL: 2 MP IR Fixed Turret Network Camera
  • DS-2CD2T46G1-4I/SL: 4 MP IR Fixed Bullet Network Camera
  • DS-2CD2T26G1-4I/SL: 2 MP IR Fixed Bullet Network Camera

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 91

Τεύχος 91

21-05-2019

Security Report, τεύχος 91

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα, τα Universal GSM/GPRS modules της ελληνικής αγοράς. Σήμερα, οι μονάδες GSM/GPRS αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του συναγερμού, καθώς εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη επικοινωνία του συστήματός με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον χρήστη σε πραγματικό χρόνο για οποιοδήποτε συμβάν. Διαβάστε στο αφιέρωμα του περιοδικού το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των Universal GSM/GPRS συσκευών. Η ομάδα της KEEP...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.