23/04/2019

Αυξητικές τάσεις στην παγκόσμια αγορά βιομετρικών προϊόντων

Η βιομετρική τεχνολογία ασφάλειας δεν είναι πλέον ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας όπως συνηθίζαμε να βλέπουμε σε παλαιότερες ταινίες, αλλά ένα αρκετά ώριμο «προϊόν».

Η βιομετρική τεχνολογία ασφάλειας δεν είναι πλέον ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας όπως συνηθίζαμε να βλέπουμε σε παλαιότερες ταινίες, αλλά ένα αρκετά ώριμο «προϊόν». Πρόκειται για μια βιώσιμη, οικονομικά αποδοτική λύση και είναι σε θέση να αναγνωρίσει ένα άτομο με βάση τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου, τα δακτυλικά αποτυπώματά του, την υπογραφή του, το DNA ή το σχήμα της ίριδας του ματιού του, και στη συνέχεια να μεταδώσει μια ασφαλή και εύχρηστη μέθοδο για σκοπούς ελέγχου ταυτότητας.

Η ζήτηση για τα εν λόγω προϊόντα αναμένεται να ευνοήσει την ανάπτυξη της αγοράς τα επόμενα χρόνια, ενώ σύμφωνα με νέα μελέτη της Grand View Research, Inc., η αγορά των βιομετρικών τεχνολογιών-προϊόντων αναμένεται να φθάσει τα 59,31 δισ. δολάρια μέχρι το 2025!

Η βιομετρική τεχνολογία αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο από πολλούς φορείς και βρίσκει εφαρμογή στον τραπεζικό τομέα, στον συνοριακό έλεγχο, στα αεροδρόμια, τα νοσοκομεία κ.λπ.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.