Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 | 11:05

Το Security Report στο πρώτο «Macedonian Starlight Show»

Το Security Report ακολουθεί σταθερά τις εξελίξεις της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και αυτή τη φορά θα δώσει βροντερό παρόν στη «Θεσσαλονίκη».
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Το Security Report ακολουθεί σταθερά τις εξελίξεις της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και αυτή τη φορά θα δώσει βροντερό παρόν στη «Θεσσαλονίκη».

Η KEEPER Group και η Dahua Greece προσκαλούν τον Technical Evangelist της DAHUA, Jacek Weglarz για τρίτη φορά στην Ελλάδα και για 1η Φορά στη Μακεδονία !

Την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Porto Palace Hotel στην Θεσσαλονίκη Η KEEPER Group και η Dahua, θα υποδεχτούν το κοινό της Βορείου Ελλάδας για να παρουσιάσουν μαζί το Διεθνές Event “Dahua StarLight Show”.

Το Starlight Show, είναι μία σειρά ευρωπαϊκών event που διοργανώνει ο τεχνολογικός κολοσσός Dahua Technologies με κύριο σκοπό την παρουσίαση καινοτόμων λύσεων ασφαλείας. Με λίγα λόγια τα στελέχη της Dahua σε συνεργασία με την KEEPER Hellas συνδιαμορφώνουν το μέλλον σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, το Predictive Focus καμερών, αλλά και την νέα γενιά θερμικών καμερών.

Ειδικότερα, τα στελέχη της Dahua θα προβάλουν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μία σειρά εργαλείων που κύριο στόχο έχουν να δείξουν στον σύγχρονο εγκαταστάτη CCTV τρόπους να παρέχει υπεραξία στον τελικό πελάτη και συγχρόνως την εξασφάλιση μεγαλύτερου κέρδους! Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν διάφορα προϊόντα της εταιρίας.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook και στο site μας www.securityreport.gr  για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του event!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.