Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 | 11:51

Το Security Report χορηγός επικοινωνίας στην IFSEC 2019!

Σε λιγότερο από ένα μήνα η μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εκδήλωση ασφάλειας στην Ευρώπη θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο του ExCel στο Λονδίνο και το Security Report ως χορηγός επικοινωνίας, θα δώσει το παρόν για να σας μεταφέρει πλούσιο βιντεορεπορτάζ
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Σε λιγότερο από ένα μήνα η μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εκδήλωση ασφάλειας στην Ευρώπη θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο του ExCel στο Λονδίνο και το Security Report ως χορηγός επικοινωνίας, θα δώσει το παρόν για να σας μεταφέρει πλούσιο βιντεορεπορτάζ από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Η IFSEC, αποτελεί αναμφίβολα το κορυφαίο γεγονός για την ασφάλεια στην Ευρώπη και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας, καθώς και περισσότερους από 27.000 επισκέπτες!

Η IFSEC 2019 θα είναι η ευκαιρία για κάθε νέο, αλλά και έμπειρο εγκαταστάτη, να μιλήσει «πρόσωπο με πρόσωπο» με περισσότερους από 600 προμηθευτές και κατασκευαστές προϊόντων ασφαλείας. Η διεθνής έκθεση του Λονδίνου ανοίγει τις πύλες της στις 18 Ιουνίου και θα καλύψει πλήρως όλες τις πτυχές του κλάδου της ασφάλειας όπως την βιντεοεπιτήρηση, την περιμετρική ασφάλεια, τον συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και φυσικά ότι έχει να κάνει με την κυβερνοασφάλεια. Η Hikvision, η Dahua, η Honeywell, η Vanderbilt, η TVT  κ.ά., είναι μόνο μερικές από τις εκατοντάδες εταιρίες που θα δώσουν το παρόν στον εκθεσιακό χώρο, παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του κλάδου νέα προϊόντα, λύσεις και γενικότερα όλες τις καινοτομίες που φέρνει ο τομέας της ασφάλειας το 2019. Ωστόσο πέρα από τους ξένους οίκους, περίπτερα στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL θα έχουν όπως κάθε χρόνο και ελληνικές εταιρίες από τις οποίες θα παρακολουθήσετε αναλυτικό ρεπορτάζ μετά το πέρας της έκθεσης.

Ακόμα, η κορυφαία εκδήλωση για την ασφάλεια στην Ευρώπη φέρνει όλες τις νέες καινοτομίες κάτω από μία ενιαία στέγη. Με άλλα λόγια όσοι δώσετε το παρόν στην έκθεση, θα παρακολουθήστε σεμινάρια, ομιλίες και πάνελ από έμπειρους κυβερνητικούς φορείς και ειδικά καταρτισμένους επαγγελματίες του κλάδου της ασφάλειας στην Keynote Arena.  Θα μπορέσετε να αξιολογήστε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που σας προσφέρει η έκθεση, να βελτιώστε τις στρατηγικές ασφαλείας σας, να συζητήστε με τα πιο λαμπρά μυαλά της βιομηχανίας της ασφάλειας και να συλλέξετε καινοτόμες ιδέες και πληροφορίες. Ταυτόχρονα με την IFSEC 2019, θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση «FIREX», η οποία θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες εταιρίες  του κλάδου της πυρασφάλειας.

Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο την ιστοσελίδα της IFSEC για να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας και μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook και στο site μας www.securityreport.gr,  για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της κορυφαίας έκθεσης, αλλά και τα πιο σημαντικά νέα του χώρου των συστημάτων ασφαλείας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.