Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
28 Μαΐου 2019 16:25

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Fortinet Security Day στην Αθήνα

0f76137ace08a4f98a70d71e3fa43ecd XL 4cd7a241

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα το 1ο Fortinet Security Day στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα το 1ο Fortinet Security Day στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα η Fortinet, παγκόσμιος ηγέτης στις ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, με κεντρικό μήνυμα «The Guardians of the Digital Transformation» παρουσίασε όλες τις διαθέσιμες λύσεις στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας.

Ο Μάνος Σφακιανάκης, πρώην Υποστράτηγος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και νυν πρόεδρος του Cyber Security Institute, ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης.

Περισσότερα από 400 κορυφαία στελέχη τεχνολογίας και όχι μόνο παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των ανθρώπων της Fortinet αλλά και συνεργάτες όπως οι Dell Technologies, Symantec και VMWare.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν βεβαίως ο ψηφιακός μετασχηματισμός και πως οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο εκμεταλλεύονται σήμερα την τεχνολογία περισσότερο από ποτέ και αλλάζουν ουσιαστικά τον τρόπο λειτουργίας τους. Αναφορά έγινε επίσης στο cloud, το Internet of Things (IoT) και το mobility που αποτελούν τεχνολογίες αιχμής, αλλά και στις ατομικές και συλλογικές επιπτώσεις τους στην ασφάλεια, που μπορούν υπονομεύσουν οποιαδήποτε προσπάθεια μετασχηματισμού. Κοινός στόχος όλων των παρουσιάσεων, ήταν να υπάρξει αντίστοιχος μετασχηματισμός από τους οργανισμούς και στην ψηφιακή ασφάλεια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ανοιχτή συζήτηση στο customer panel, όπου στελέχη της αγοράς απάντησαν σε καυτά ζητήματα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης country manager της Fortinet στην Ελλάδα, τόνισε ότι η αποστολή της Fortinet είναι να είναι ηγέτης στην καινοτομία, την ασφάλεια και την απλοποίηση των υποδομών κάθε οργανισμού.

Εκλεκτοί ομιλητές ανέλυσαν τρέχοντα προβλήματα και  κινδύνους από τις κυβερνοεπιθέσεις  που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα. Επιπλέον δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα και τις λύσεις που έχει να προτείνει η Fortinet, όπως το Fortinet Security Fabric καθώς και το FortiGate Secure SD-WAN.

Platinum χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι  Dell Technologies, Symantec και VMWare και gold οι GCC, Ideal, Intracom Telecom, InTTrust, Odyssey, Pronet, PCCW και Space Hellas.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...