Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 | 10:47

Space Hellas, πολλαπλές βραβεύσεις και πρόκριση στον παγκόσμιο διαγωνισμό WITSA Global ICT Excellence Awards

Space Hellas ήταν για άλλη μία φορά ανάμεσα στους βραβευθέντες της απονομής των IMPACT BITE Awards 2019, αποσπώντας πέντε βραβεία για έργα έρευνας και καινοτομίας και την πρόκριση συμμετοχής στον παγκόσμιο διαγωνισμό κύρους WITSA Global ICT Excellence Awards

Η Space Hellas ήταν για άλλη μία φορά ανάμεσα στους βραβευθέντες της απονομής των IMPACT BITE Awards 2019, αποσπώντας πέντε βραβεία για έργα έρευνας και καινοτομίας και την πρόκριση συμμετοχής στον παγκόσμιο διαγωνισμό κύρους WITSA Global ICT Excellence Awards, με το έργο City.Risks.

Η Space Hellas ήταν για άλλη μία φορά ανάμεσα στους βραβευθέντες της απονομής των IMPACT BITE Awards 2019, αποσπώντας πέντε βραβεία για έργα έρευνας και καινοτομίας και την πρόκριση συμμετοχής στον παγκόσμιο διαγωνισμό κύρους WITSA Global ICT Excellence Awards, με το έργο City.Risks.

Το Gold βραβείο στην κατηγορία Cybersecurity, απέσπασε η Space Hellas για το έργο “SHIELD” (Securing against intruders and other threats through and NFV-enabled environment). Το έργο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και κατατάχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα success stories του προγράμματος «Horizon 2020».Για την υλοποίηση του έργου “MITA Hybrid Cloud”, η Space Hellas τιμήθηκε με το Silver βραβείο, στην κατηγορία Οργανισμοί Δημοσίου Τομέα. Η εταιρεία κέρδισε το διαγωνισμό για την υλοποίηση της Hybrid Cloud υποδομής του κρατικού φορέα Malta Information Technology Agency (MITA), στην Μάλτα. Το πρώτο κρατικό έργο σε παγκόσμιο επίπεδο που χρησιμοποιεί την υβριδική τεχνολογία υπολογιστικού νέφους.Στην κατηγορία συστήματα νέας γενιάς, η Space Hellas ως συντονιστής του έργου City.Risks, απέσπασε το Silver βραβείο. Ένα έργο που ενισχύει την ασφάλεια των πολιτών μέσα από ένα καινοτόμο «οικοσύστημα» από κινητές εφαρμογές.Με το Silver βραβείο τιμήθηκε η Space Hellas για την παροχή λύσεων-πακέτων λογισμικού στην κατηγορία Εφαρμογές-Λύσεις για τη Δημόσια Διοίκηση, για το έργο “e-Crime” που υλοποίησε στην Αστυνομία Κύπρου. Ένα σημαντικό έργο για την ανίχνευση και την πάταξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Tέλος, η Space Hellas βραβεύτηκε στην κατηγορία 5G & νέες υπηρεσίες Internet με το Silver βραβείο, για το έργο 5Genesis, ένα έργο μεγάλης κλίμακας που αναπτύσσει μια πανευρωπαϊκή πειραματική υποδομή δικτύων πέμπτης γενιάς (5G).Ο Δρ. Γιώργος Γαρδίκης R&D Manager της Space Hellas, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη διοργάνωση και την επιτροπή για την τιμή και τα βραβεία. Η Space Hellas έχει να επιδείξει πολλαπλά έργα έρευνας και καινοτομίας και υψηλής τεχνολογίας, ανάμεσα σε αυτά και τα έργα για τα οποία βραβευτήκαμε και τα οποία έχουν αναδειχθεί ως success stories και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.»

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 93

Τεύχος 93

22-07-2019

Security Report, Τεύχος 93

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Αυγούστου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Κεντρικό θέμα αυτού του μήνα, η διεθνής έκθεση του Λονδίνου «IFSEC INTERNATIONAL 2019». Η δημοσιογραφική ομάδα του Security Report έδωσε δυναμικά το παρόν για ακόμη μία χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL με αφορμή τη μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων ασφαλείας. Η διεθνής έκθεση του Λονδίνου άνοιξε τις πύλες της στις 18 Ιουνίου και κάλυψε με απόλυτη επιτυχία όλες τις πτυχές του κλάδου της ασφάλειας, όπως την βιντεοεπιτήρηση, την περιμετρική ασφάλεια, τον συναγε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.