Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 | 11:53

Το νέο σύστημα συναγερμού της DSC «PowerSeries Pro» έρχεται με πιστοποίηση EN Grade 3

Το νέο σύστημα συναγερμού της DSC «PowerSeries Pro» διακρίνεται για την πληθώρα των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που διαθέτει, καθώς και για την πιστοποίηση Grade 3. Πλούσιο σε χαρακτηριστικά, το νέο πάνελ συναγερμού..

Το νέο σύστημα συναγερμού της DSC «PowerSeries Pro» διακρίνεται για την πληθώρα των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που διαθέτει, καθώς και για την πιστοποίηση Grade 3. Πλούσιο σε χαρακτηριστικά, το νέο πάνελ συναγερμού είναι ιδανικό για εμπορικά ακίνητα οποιουδήποτε μεγέθους, από μικρά καταστήματα έως μεγάλα κτίρια γραφείων, εργοστάσια, εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και σχολεία.

Το PowerSeries Neo βασίζεται στη βραβευμένη τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης PowerG που αναπτύχθηκε από την Tyco Security και χρησιμοποιείται από πληθώρα ασύρματων συσκευών παγκοσμίως, παρέχοντας ασφάλεια και σταθερότητα. Η εν λόγω τεχνολογία επιτρέπει την πλήρη (ασύρματη) αμφίδρομη επικοινωνία, απόλυτη προστασία από παρεμβολές και αστοχίες παράδοσης του σήματος στο δέκτη, κρυπτογράφηση 128bit AES, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μπαταριών και τεράστια εμβέλεια, καθώς  το μήκος της ασύρματης επικοινωνίας μπορεί να φτάσει τα 2.000 μέτρα. Ο συνδυασμός όλων αυτών των τεχνολογιών, δημιουργεί ένα νέο προηγμένο σύστημα συναγερμού που προσφέρει πλεονεκτήματα στους επαγγελματίες εγκαταστάτες συναγερμού, στα Κέντρα λήψης Σημάτων, αλλά και τους τελικούς χρήστες.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.