Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 | 14:56

VigorSwitch G2500 & P2500: ήρθαν τα νέα Layer 2 managed switch με 48 θύρες!

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση των νέων μοντέλων 48-port switch, VigorSwitch G2500 και VigorSwitch P2500, ειδικά σχεδιασμένα για δίκτυα SMB.
Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση των νέων μοντέλων 48-port switch, VigorSwitch G2500 και VigorSwitch P2500, ειδικά σχεδιασμένα για δίκτυα SMB.

Τα νέα μοντέλα VigorSwitch G2500 και VigorSwitch P2500 διαθέτουν 44 x 10/100/1000Mbps Gigabit θύρες RJ-45, 4 x GbE Combo Ports (RJ45 + SFP), 2 x SFP θύρες και 1 θύρα διαχείρισης (Console Port), ενώ στο μοντέλο P2500 και οι 44 θύρες είναι PoE+ PSE, RJ-45, με PoE power budget 405 Watt.

Υποστηρίζουν VLAN βάση 802.1q tags, πρωτοκόλλων και διευθύνσεων MAC, καθώς και Link Aggregation με έως 16 group των 8 port members. Διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας για αποφυγή υπερφόρτωσης του δικτύου και IP conflicts, αλλά και QoS με Auto Voice VLAN και Auto Surveillance VLAN για την αυτόματη ανίχνευση του traffic των κλήσεων και του video με βέλτιστο διαμοιρασμό αυτών, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό και πλήρως αξιόπιστο δίκτυο.

Τα μοντέλα VigorSwitch G2500 και P2500 υποστηρίζουν το πρωτόκολλο ONVIF, με live video streaming από κάμερα και διαχείριση αυτής μέσω του Web Interface (GUI) του Switch. Επιπλέον, όπως όλα τα switch και access point της DrayTek, είναι διαχειρίσιμα μέσα από το web interface του κεντρικού router, από το οποίο ο διαχειριστής του δικτύου μπορεί να δει, να παραμετροποιήσει και να κάνει μαζικές αλλαγές σε όλες τις συνδεδεμένες σε αυτό συσκευές DrayTek.

Tα μοντέλα G2500 και P2500 της σειράς VigorSwitch είναι άμεσα διαθέσιμα στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

Περισσότερες πληροφορίες: email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.