Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 | 11:58

Hikvision Technology Partner Program Portal

Διαθέσιμη η νέα «πλατφόρμα» της εταιρίας

Η Hikvision, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης παγκοσμίως, εγκαινιάζει το νέο Technology Partner Program (TPP Portal).

Η Hikvision, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης παγκοσμίως, εγκαινιάζει το νέο Technology Partner Program (TPP Portal). Η νέα δικτυακή πύλη έχει σχεδιαστεί με στόχο την ενίσχυση των συνεργατών της εταιρίας και των  εγκαταστατών και θα επιτρέψει την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων λύσεων για όλους τους πελάτες της Hikvision ανά τον κόσμο.

Οι συνεργάτες της Hikvision μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις νέες δυνατότητες μάρκετινγκ που προσφέρει το portal για να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους. Ομοίως, οι integrators μπορούν να πλοηγηθούν στη νέα ιστοσελίδα για να μάθουν περισσότερα για τις νέες λύσεις που φέρνει η Hikvision και να δημιουργήσουν νέες σχέσεις και συνεργασίες. Η νέα πλατφόρμα θα περιλαμβάνει μια δημόσια λίστα όλων των συνεργατών της εταιρίας  και των τοποθεσιών τους, σε συνδυασμό με πλούσιες πληροφορίες για τις λύσεις που προσφέρουν.

«Το νέο portal θα βοηθήσει τους τεχνολογικούς εταίρους μας να επωφεληθούν από τις επενδύσεις τους για να συνεργαστούν με την Hikvision για να αυξήσουν την επιχειρηματικότητα με οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το νέο Technology Partner Program και προσκαλούμε τους εταίρους μας να συμμετάσχουν», δήλωσε ο κος Jens Berthelsen, Global Partner Alliance Manager της Hikvision.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα πλατφόρμα της Hikvision επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://partner.hikvision.com/tpp.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.