Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 | 15:01

Ένας χρόνος Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ζήσουμε τη στιγμή που ο ΣΑΕΕΣΑΕ συμπληρώνει το πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Ένας χρόνος που επιτεύχθηκαν πολλά πράγματα αλλά και ένας χρόνος που έφερε όλα τα μέλη πιο κοντά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ζήσουμε τη στιγμή που ο ΣΑΕΕΣΑΕ συμπληρώνει το πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Ένας χρόνος που επιτεύχθηκαν πολλά πράγματα αλλά και ένας χρόνος που έφερε όλα τα μέλη πιο κοντά. Υπήρξαν δυσκολίες, υπήρξαν διαφωνίες, υπήρξαν ευχάριστες στιγμές αλλά παρόλες τις εναλλαγές των συναισθημάτων και της πίεσης που πολλές φορές υπήρξε δεν χάθηκε το αίσθημα της αλληλεγγύης και το όραμα που έχουμε ώστε να συνεχίσουμε μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την προστασία του νόμιμου επαγγελματία εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας. 

 Μέσα στη χρονιά καταφέραμε να πολλαπλασιάσουμε τα μέλη, να φτιάξουμε το σπίτι του συλλόγου μας, να προσεγγίσουμε τους προμηθευτές μας σαν μια οντότητα, να προβάλλουμε το σύλλογο σε όλη την Ελλάδα χάρις την δυνατότητα που μας έδωσαν οι διοργανωτές των δύο εκθέσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επίσης πολλοί συνάδελφοι βρήκαν πολύτιμη βοήθεια σε διάφορα θέματα τεχνικά αλλά και προβλήματα συνεργασιών. Όλα αυτά μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε με περισσότερη θέληση και νέες ιδέες. 

Επιτέλους νιώθουμε να φωνάξουμε πως παρόλα τα εμπόδια που συναντήσαμε ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ. 

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.