Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 | 13:21

Κωνσταντίνος Μασσέλος: H Tεχνητή Nοημοσύνη «πυλώνας» για την κυβερνοασφάλεια

H αξιοποίηση της τεχνολογίας της Tεχνητής Nοημοσύνης αλλά και των υπολογιστικών συστημάτων υπερ-υψηλής απόδοσης μπορεί να αναδειχθεί «πυλώνας» σε θέματα κυβερνοασφάλειας και ασφάλειας των δικτύων, κυρίως για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από τα botnets και τις Distributed Denial of Service (DDoS) επιθέσεις.

H αξιοποίηση της τεχνολογίας της Tεχνητής Nοημοσύνης αλλά και των υπολογιστικών συστημάτων υπερ-υψηλής απόδοσης μπορεί να αναδειχθεί  «πυλώνας»  σε θέματα κυβερνοασφάλειας και ασφάλειας των δικτύων, κυρίως για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από τα botnets και τις Distributed Denial of Service (DDoS) επιθέσεις.

Aυτό ήταν το βασικό θέμα που ανέλυσε ο Πρόεδρος της EETT καθηγητής Kωνσταντίνος Mασσέλος σε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας που διοργανώθηκε στις Bρυξέλλες, από το International Centre for Parliamentary Studies των Hνωμένων Eθνών,με τη συμμετοχή ειδικών, στελεχών της Kομισιόν και εκπροσώπων πολλών χωρών της E.E.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Aντιπρόεδρος του Σώματος Eυρωπαίων Pυθμιστών (BEREC) για το 2019, ο Πρόεδρος της EETT  επιβλέπει μεταξύ άλλων την ομάδα εργασίας με αντικείμενο την κυβερνοασφάλεια στα δίκτυα πέμπτης γενιάς (5G).

https://www.dealnews.gr/

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.