25/06/2019

Κύπρος: Μετά από χρόνια προκηρύσσεται προσφορά για κάμερες τροχαίας

Σε προκήρυξη της προσφοράς για την εγκατάσταση του συστήματος φωτοεπισήμανσης, θα προχωρήσει πριν από το τέλος Ιουνίου, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου

Σε προκήρυξη της προσφοράς για την εγκατάσταση του συστήματος φωτοεπισήμανσης, θα προχωρήσει πριν από το τέλος Ιουνίου, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου.

Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις της, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα. Βασιλική Αναστασιάδου, στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης για το Κυβερνητικό Ενοποιημένο Δίκτυο.

Η κα υπουργός σημείωσε ότι εντός της ημέρας, οι Ηλεκτρομηχανολογικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, θα προχωρήσουν στην προδημοσίευση της πρόθεσης για την προκήρυξη προσφοράς για την εγκατάσταση του συστήματος, στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement). Η προκήρυξη των προσφοράς θα γίνει μια εβδομάδα μετά την προδημοσίευση.

 

πηγή: philenews.com

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.