Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
1 Ιουλίου 2019 11:35

Η Dahua λανσάρει το IVSS 2.0 αναβαθμίζοντας την προϊόντική σειρά NVR

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
d0817ab175350cedadebf76cc9488d51 XL fe48d246

Η Dahua Technology λανσάρει το IVSS 2.0 (IVSS7000-I) και αναβαθμίζει την προϊόντική σειρά NVR με τους τελευταίους αλγόριθμους Deep Learning, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για λύσεις έξυπνης ασφάλειας.

Η Dahua Technology λανσάρει το IVSS 2.0 (IVSS7000-I) και αναβαθμίζει την προϊόντική σειρά NVR με τους τελευταίους αλγόριθμους Deep Learning, ανοίγοντας νέους δρόμους στην έξυπνη ασφάλεια!

Το αναβαθμισμένο σύστημα IVSS 7000-I βασίζεται σε ένα περισσότερο «κλιμακωτό» σχεδιασμό (GPU) για να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, ενώ ο μοναδικός αλγόριθμος βαθιάς εκμάθησης της Dahua επιτρέπει στο IVSS να εκτελεί αναγνώριση προσώπου, λύσεις περιμετρικής προστασίας και metadata με υψηλή ακρίβεια.

Προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τεχνητής νοημοσύνης, το IVSS επιτρέπει την πρόληψη κινδύνων μέσω της ταχύτερης αναζήτησης περιεχομένου βίντεο, την ταχύτερη ανίχνευση στόχων, καθώς και του συναγερμού σε πραγματικό χρόνο και με μεγάλη ακρίβεια. Όλα αυτά τα γνωρίσματα καθιστούν το IVSS7000-I μία all-in-one λύση, ικανή να ανταποκριθεί σε διάφορες εφαρμογές και απαιτήσεις.

Βραβευμένη αναγνώριση προσώπου με πολλαπλές εφαρμογές

Η αναγνώρισης προσώπου της Dahua έχει μεγάλη φήμη στη βιομηχανία της ασφάλειας, όπως μαρτυρούν τα πολλαπλά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Εξοπλισμένα με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της Dahua, τα NVR IVSS7000-I πραγματοποιούν «crosscheck» σε πραγματικό χρόνο και με μεγάλη ακρίβεια. Υποστηρίζουν  αναγνώριση προσώπου σε έως και 256 κανάλια και μπορούν να αναλύσουν μέχρι και 50 βάσεις δεδομένων με συνολικά 300.000 εικόνες προσώπου! Εκτός αυτού, το αναβαθμισμένο σύστημα IVSS7000-I υποστηρίζει την αναζήτηση μέσω εικόνας προσώπου, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να μεταφορτώσουν τις εικόνες προσώπου στο IVSS7000-I και να τις συγκρίνουν με τις αποθηκευμένες.

Με τις προαναφερθείσες δυνατότητες, η σειρά IVSS7000-I μπορεί να πραγματοποιήσει πολλές λειτουργίες όπως VIP αναγνώριση, συναγερμό απόblack list, αναγνώριση “ξένου” προσώπου, έλεγχος πρόσβασης κ.λπ. Διαχωρίζει πρόσωπα που ανιχνεύονται σε διαφορετικές κατηγορίες που καθορίζονται από τους χρήστες και ενεργεί αναλόγως, όπως για παράδειγμα η ειδοποίηση ότι ένας πελάτης VIP εισέρχεται σε ένα χώρο-κατάστημα.

IVSS 20

Προηγμένη περιμετρική προστασία

Εστιάζοντας σε ανθρώπους και οχήματα, το IVSS φιλτράρει αυτόματα τους ψευδείς συναγερμούς που προκαλούνται από ζώα, φώτα, φύλλα δέντρων, το κούνημα της κάμερας, κ.λπ., βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ακρίβεια του συναγερμού. Αναφορικά με την περιμετρική προστασία, το IVSS7000-I υποστηρίζει μέχρι και 256 κανάλια με κάθε κανάλι να δέχεται έως και 10 IVS κανόνες.

Πλούσια metadata για αποτελεσματική αναζήτηση

Τα μεταδεδομένα είναι πληροφορίες χαρακτηριστικών γνωρισμάτων ενός αντικειμένου ή στόχου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάκτηση δεδομένων. Επί του παρόντος, υπάρχουν κυρίως τέσσερις τύποι μεταδεδομένων που είναι το ανθρώπινο πρόσωπο, το ανθρώπινο σώμα, ένα μηχανοκίνητο όχημα και ένα μη μηχανοκίνητο όχημα. Το IVSS7000-I υποστηρίζει έως και 64 κανάλια με μεταδεδομένα βίντεο, επιτρέποντας στους χειριστές να αναζητούν γρήγορα και εύκολα μέσω πολλαπλών καναλιών και να μάθουν πότε και πού εμφανίστηκε ένα άτομο / όχημα ενδιαφέροντος.

Βελτιστοποιημένο γραφικό περιβάλλον για μείωση του κόστους εκπαίδευσης του χρήστη

Το IVSS7000-I έρχεται με βελτιστοποιημένο GUI, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στον τελικό χρήστη. Εύκολο στη μάθηση, αλλά και την χρήση, το ανανεωμένο GUI προσφέρει πλεονεκτήματα στους τελικούς χρήστες αλλά και στους διαχειριστές, καθώς μειώνεται το κόστος εκπαίδευσης!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...