Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019 | 11:35

Η Dahua λανσάρει το IVSS 2.0 αναβαθμίζοντας την προϊόντική σειρά NVR

Η Dahua Technology λανσάρει το IVSS 2.0 (IVSS7000-I) και αναβαθμίζει την προϊόντική σειρά NVR με τους τελευταίους αλγόριθμους Deep Learning, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για λύσεις έξυπνης ασφάλειας.
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η Dahua Technology λανσάρει το IVSS 2.0 (IVSS7000-I) και αναβαθμίζει την προϊόντική σειρά NVR με τους τελευταίους αλγόριθμους Deep Learning, ανοίγοντας νέους δρόμους στην έξυπνη ασφάλεια!

Το αναβαθμισμένο σύστημα IVSS 7000-I βασίζεται σε ένα περισσότερο «κλιμακωτό» σχεδιασμό (GPU) για να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, ενώ ο μοναδικός αλγόριθμος βαθιάς εκμάθησης της Dahua επιτρέπει στο IVSS να εκτελεί αναγνώριση προσώπου, λύσεις περιμετρικής προστασίας και metadata με υψηλή ακρίβεια.

Προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τεχνητής νοημοσύνης, το IVSS επιτρέπει την πρόληψη κινδύνων μέσω της ταχύτερης αναζήτησης περιεχομένου βίντεο, την ταχύτερη ανίχνευση στόχων, καθώς και του συναγερμού σε πραγματικό χρόνο και με μεγάλη ακρίβεια. Όλα αυτά τα γνωρίσματα καθιστούν το IVSS7000-I μία all-in-one λύση, ικανή να ανταποκριθεί σε διάφορες εφαρμογές και απαιτήσεις.

Βραβευμένη αναγνώριση προσώπου με πολλαπλές εφαρμογές

Η αναγνώρισης προσώπου της Dahua έχει μεγάλη φήμη στη βιομηχανία της ασφάλειας, όπως μαρτυρούν τα πολλαπλά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Εξοπλισμένα με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της Dahua, τα NVR IVSS7000-I πραγματοποιούν «crosscheck» σε πραγματικό χρόνο και με μεγάλη ακρίβεια. Υποστηρίζουν  αναγνώριση προσώπου σε έως και 256 κανάλια και μπορούν να αναλύσουν μέχρι και 50 βάσεις δεδομένων με συνολικά 300.000 εικόνες προσώπου! Εκτός αυτού, το αναβαθμισμένο σύστημα IVSS7000-I υποστηρίζει την αναζήτηση μέσω εικόνας προσώπου, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να μεταφορτώσουν τις εικόνες προσώπου στο IVSS7000-I και να τις συγκρίνουν με τις αποθηκευμένες.

Με τις προαναφερθείσες δυνατότητες, η σειρά IVSS7000-I μπορεί να πραγματοποιήσει πολλές λειτουργίες όπως VIP αναγνώριση, συναγερμό απόblack list, αναγνώριση “ξένου” προσώπου, έλεγχος πρόσβασης κ.λπ. Διαχωρίζει πρόσωπα που ανιχνεύονται σε διαφορετικές κατηγορίες που καθορίζονται από τους χρήστες και ενεργεί αναλόγως, όπως για παράδειγμα η ειδοποίηση ότι ένας πελάτης VIP εισέρχεται σε ένα χώρο-κατάστημα.

Προηγμένη περιμετρική προστασία

Εστιάζοντας σε ανθρώπους και οχήματα, το IVSS φιλτράρει αυτόματα τους ψευδείς συναγερμούς που προκαλούνται από ζώα, φώτα, φύλλα δέντρων, το κούνημα της κάμερας, κ.λπ., βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ακρίβεια του συναγερμού. Αναφορικά με την περιμετρική προστασία, το IVSS7000-I υποστηρίζει μέχρι και 256 κανάλια με κάθε κανάλι να δέχεται έως και 10 IVS κανόνες.

Πλούσια metadata για αποτελεσματική αναζήτηση

Τα μεταδεδομένα είναι πληροφορίες χαρακτηριστικών γνωρισμάτων ενός αντικειμένου ή στόχου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάκτηση δεδομένων. Επί του παρόντος, υπάρχουν κυρίως τέσσερις τύποι μεταδεδομένων που είναι το ανθρώπινο πρόσωπο, το ανθρώπινο σώμα, ένα μηχανοκίνητο όχημα και ένα μη μηχανοκίνητο όχημα. Το IVSS7000-I υποστηρίζει έως και 64 κανάλια με μεταδεδομένα βίντεο, επιτρέποντας στους χειριστές να αναζητούν γρήγορα και εύκολα μέσω πολλαπλών καναλιών και να μάθουν πότε και πού εμφανίστηκε ένα άτομο / όχημα ενδιαφέροντος.

Βελτιστοποιημένο γραφικό περιβάλλον για μείωση του κόστους εκπαίδευσης του χρήστη

Το IVSS7000-I έρχεται με βελτιστοποιημένο GUI, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στον τελικό χρήστη. Εύκολο στη μάθηση, αλλά και την χρήση, το ανανεωμένο GUI προσφέρει πλεονεκτήματα στους τελικούς χρήστες αλλά και στους διαχειριστές, καθώς μειώνεται το κόστος εκπαίδευσης!

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.