Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 | 10:47

Huawei: Θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ασφαλείας 5G που θέτει η Γερμανία.

Η Huawei δήλωσε ότι είναι σίγουρη ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ασφαλείας  που θέτει η Γερμανία σχετικά με το 5G.

Η Huawei δήλωσε ότι είναι σίγουρη ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ασφαλείας  που θέτει η Γερμανία σχετικά με το 5G. Η Γερμανία επέλεξε να ευθυγραμμίσει τους όρους ανταγωνισμού και να προσφέρει σε όλες τις ξένες εταιρείες δίκαιες και ίσες ευκαιρίες για την κατασκευή της εθνικής υποδομής 5G, παρά τις προειδοποιήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών κατά της Huawei. Μεταξύ των κριτηρίων που έθεσε η Γερμανία για τις εταιρείες το Μάρτιο, συμπεριλαμβάνεται η ισχυρή κρυπτογράφηση και το σαμποτάζ στα δίκτυα. Τα κριτήρια εξακολουθούν να τελειοποιούνται.

Σύμφωνα με την DW, ο υπουργός Οικονομίας Peter Altmaier δήλωσε ότι οι εταιρείες που έχουν υποβάλει προσφορές για τη γερμανική τεχνολογία 5G θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν εξοπλισμό μόνο εάν έχουν πιστοποιητικά ασφαλείας.

Ακόμα ο υπουργός Οικονομίας δήλωσε πως η ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών στη Γερμανία, η προστασία των δεδομένων των πολιτών και η βεβαιότητα ότι τηρείται το γερμανικό δίκαιο θα αποτελέσουν βασικά στοιχεία για την ανάθεση των συμβάσεων. Επιπλέον, αναφέρει ότι οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με βάση σαφή κριτήρια ασφάλειας μέσω της πιστοποίησης υλικού και λογισμικού.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.