Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 | 11:00

To ESET Internet Security αποσπά το Level 1 Certification από τον οργανισμό MRG Effitas

Η ESET διακρίθηκε με το Level 1 Certification για τη λύση της ESET Internet Security, σύμφωνα με την αξιολόγηση «Online Banking/Browser Security» του οργανισμού MRG Effitas
Η ESET διακρίθηκε με το Level 1 Certification για τη λύση της ESET Internet Security, σύμφωνα με την αξιολόγηση «Online Banking/Browser Security» του οργανισμού MRG Effitas

Ο ανεξάρτητος οργανισμός MRG Effitas, παγκόσμιος ηγέτης στις δοκιμές αποτελεσματικότητας, στην έρευνα και στην τεχνογνωσία στον τομέα της IT ασφάλειας, απένειμε στην λύση ESET Internet Security τη διάκριση Level 1 Certification, όπως αναφέρεται σχετικά στην έκθεση Online Banking/Browser Security Certification Q1 2019. Ανάμεσα στους συνολικά εννέα κατασκευαστές λογισμικού που συμμετείχαν στις δοκιμές, μόνο τέσσερις κατάφεραν να αποσπάσουν τη συγκεκριμένη διάκριση, με την ESET να συγκαταλέγεται μέσα σε αυτούς.

Η MRG Effitas πρωτοστατεί στις δοκιμές λύσεων ασφάλειας για χρηματοοικονομικές συναλλαγές αποτελώντας το μοναδικό οργανισμό που αξιολογεί τις λύσεις εξαπολύοντας τους αποκλειστικά απειλές in-the-wild. Το πρόγραμμα Online Banking/Browser Security Certification θεωρείται de facto πρότυπο της βιομηχανίας. Σε αυτό βασίζονται οι κατασκευαστές λύσεων ασφάλειας, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι εταιρείες για να προσδιορίσουν με απόλυτη ακρίβεια την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος ασφαλείας, απέναντι στις επιθέσεις malware που πλήττουν τον χρηματοοικονομικό τομέα.

Στην έκθεση συμπεριλαμβάνονται τρεις επιμέρους δοκιμές: μια που αναπαρήγαγε πραγματικές συνθήκες επίθεσης in-the-wild κακόβουλου λογισμικού ενάντια σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μια δοκιμή με botnet με χρήση banking Trojan και μια δοκιμή προσομοίωσης αντιγραφής δεδομένων πιστωτικής κάρτας (skimming). Αναπαριστώντας τη συνηθισμένη συμπεριφορά των χρηστών, οι δοκιμές δείχνουν πώς λειτουργεί το malware που στοχεύει χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αποφευχθούν τέτοιες επιθέσεις - εξασφαλίζοντας με το τον τρόπο αυτό τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα προστασίας.

Ο Elöd Kironský, Head of Core Technology Development στην ESET, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποδεικνύει την αφοσίωση της ESET στην προστασία των χρηστών σε όλες τις πτυχές της online εμπειρίας τους. Αποτελεί προτεραιότητα να διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα και οι πληροφορίες των χρηστών είναι προστατευμένα από το κακόβουλο λογισμικό, όσο οι ίδιοι πραγματοποιούν online τραπεζικές συναλλαγές ή αγορές. Καθώς το malware που στοχεύει χρηματοπιστωτικά ιδρύματα γίνεται μια όλο και πιο σημαντική απειλή για τους χρήστες, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια αξιόπιστη λύση που κρατά τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο ασφαλείς».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.