Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 | 11:10

Bραβείο πωλήσεων για το τμήμα Θέρμανσης της Bosch Eλλάδας

Ο Όμιλος Bosch βράβευσε τα τμήματα Θέρμανσης των θυγατρικών του, αναφορικά με τον ρυθμό ανάπτυξης του κύκλου εργασιών τους το 2018. Στο πλαίσιο αυτό, το τμήμα Θέρμανσης της Βοsch Eλλάδας κατάφερε να αποσπάσει ένα τιμητικό βραβείο πωλήσεων..

Ο Όμιλος Bosch βράβευσε τα τμήματα Θέρμανσης των θυγατρικών του, αναφορικά με τον ρυθμό ανάπτυξης του κύκλου εργασιών τους το 2018. Στο πλαίσιο αυτό, το τμήμα Θέρμανσης της Βοsch Eλλάδας κατάφερε να αποσπάσει ένα τιμητικό βραβείο πωλήσεων για 3η φορά στα χρονικά.

Το τμήμα Θέρμανσης της Bosch Ελλάδας επιδεικνύει τα τελευταία τέσσερα χρόνια μια σημαντική αύξηση στον κύκλο εργασιών, η οποία κινείται μεσοσταθμικά με ρυθμό ανάπτυξης 18% ετησίως. Ο τζίρος του Τμήματος, ο οποίος και ξεπέρασε οριακά τα 8 εκατομμύρια ευρώ το 2018, σχεδόν διπλασιάστηκε εν συγκρίσει με το 2014. Αυτή η αυξητική τάση επιβεβαιώνεται και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ και για το δεύτερο εξάμηνο οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες.

Η κύρια προϊοντική κατηγορία, που έχει και τη μεγαλύτερη συνδρομή στο θετικό αυτό αποτέλεσμα, είναι οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Ο Όμιλος Bosch έχει κατακτήσει ηγετικό ρόλο στην αγορά επίτοιχων λεβήτων συμπύκνωσης αερίου πανευρωπαϊκώς, ενώ και στην Ελλάδα η εταιρεία έχει κερδίσει σημαντικά μερίδια κατά τα τελευταία χρόνια και πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη αγορά, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προϊοντική παλέτα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εγχώριας ζήτησης.

Οι μετάβαση από συμβατικούς λέβητες πετρελαίου σε λέβητες συμπύκνωσης υψηλής απόδοσης, η εισαγωγή στον οικιακό κλιματισμό, καθώς και η αύξηση των βιομηχανικών ατμολεβήτων έχουν συνδιαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.