Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 | 10:37

Η Dahua Technology εγκαινιάζει τη νέα σειρά XVR για την υποστήριξη καναλιών PoC

Η Dahua Technology λανσάρει μια νέα σειρά ψηφιακών συσκευών εγγραφής βίντεο, τα XVR5104H-X-4P, XVR5108H-8P και XVR5216AN-X-16P, που διαθέτουν ισχυρότερες λειτουργίες και επιτρέπουν την εξοικονόμηση σημαντικού μέρους της καλωδίωσης
Γράφτηκε από: Παναγιώτης Αποστολόπουλος

Η Dahua Technology λανσάρει μια νέα σειρά ψηφιακών συσκευών εγγραφής βίντεο, τα XVR5104H-X-4P, XVR5108H-8P και XVR5216AN-X-16P, που διαθέτουν ισχυρότερες λειτουργίες και επιτρέπουν την εξοικονόμηση σημαντικού μέρους της καλωδίωσης και του κόστους ενέργειας, χάρη στην τεχνολογία Dahua HDCVI-PoC.

Η εν λόγω τεχνολογία πραγματοποιεί τη μετάδοση βίντεο / ήχου / ισχύος και δεδομένων μέσω ενός ομοαξονικού καλωδίου, προς όφελος των πελατών της Dahua, αλλά και των τελικών χρηστών δηλαδή,  ένα πραγματικό «plug & play». Οι Dahua HDCVI PoC κάμερες διατίθενται σε δύο τύπους. Με λειτουργία AT (μέγιστη κατανάλωση ≤12W) και λειτουργία AF (μέγιστη κατανάλωση ρεύματος≤6W). Η νέα σειρά συσκευών εγγραφής υποστηρίζει τις κάμερες Dahua AT & AF PoC, ανεξάρτητα από την προϊοντική σειρά, την ανάλυση, το zoom ή το φακό. Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη βελτίωση της συμβατότητας με τους προκάτοχούς της καθώς και με άλλα εμπορικά προϊόντα της αγοράς. Εν τω μεταξύ, η τεχνολογία PoC καθιστά δυνατή την παροχή άμεσης τροφοδοσίας, μέσω του ίδιου ομοαξονικού καλωδίου σε PoC κάμερες, προσφέροντας ένα πιο σταθερό τρόπο παροχής ενέργειας.

Ακόμα μία αξιοσημείωτη βελτίωση αφορά στη ποιότητα ήχου. Τα προϊόντα της Dahua Technology -PoC υποστηρίζουν «broadcast-quality audio», το οποίο είναι πολύ καλύτερο από τη συνηθισμένη μετάδοση ομοαξονικού καλωδίου. Επιπλέον, τα νέα back-end προϊόντα είναι αρκετά έξυπνα ώστε να αναγνωρίζουν αυτόματα εάν μία μη PoC κάμερα συνδέεται στο σύστημα και αποφασίζουν αν θα τροφοδοτήσουν ή αν θα κλείσουν τη τροφοδοσία σε ένα συγκεκριμένο κανάλι. Η τροφοδοσία μέσω ομοαξονικού καλωδίου φέρνει σημαντικά οφέλη και για τους τελικούς χρήστες, καθώς μειώνεται σημαντικά το συνολικό κόστος της εγκατάστασης, δεδομένου ότι δεν χρειάζονται ξεχωριστά τροφοδοτικά για τις κάμερες. Σε περιοχές όπου το κόστος εργασίας είναι αρκετά υψηλό, η νέα σειρά των XVRs της Dahua Technology είναι πιθανό να μειώσει το κόστος κατά το ήμισυ ή ακόμη περισσότερο!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.