Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 | 10:53

Huawei: Στις 50 πιο “έξυπνες” εταιρείες από το MIT Technology Review

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η MIT Technology Review επιλέγει τις 50 πιο «έξυπνες» εταιρίες, ανάμεσά τους και η Huawei, με βάση τις δραστηριότητες τους κατά το τελευταίο έτος, τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν και τα επιτεύγματα που κατάφεραν να υλοποιήσουν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η MIT Technology Review επιλέγει τις 50 πιο «έξυπνες» εταιρίες, ανάμεσά τους και η Huawei, με βάση τις δραστηριότητες τους κατά το τελευταίο έτος, τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν και τα επιτεύγματα που κατάφεραν να υλοποιήσουν.

Αξιολογεί ακόμα τις βασικές ικανότητες των εταιρειών με τις αναδυόμενες τεχνολογίες και οποιεσδήποτε πρωτοπορίες και καινοτομίες έχουν επιτύχει για την ίδια την εταιρεία, τις επιχειρήσεις ή ακόμα και για τους καταναλωτές γενικότερα. Η Huawei συμπεριλήφθηκε στη φετινή λίστα για τις εξαιρετικές της δυνατότητές στην καινοτομία.

Ο William Xu, Director of the Board και President του Institute of Strategic Research, παρουσίασε, στο «50 Smartest Companies 2019 China Summit», τη στρατηγική καινοτομίας της Huawei και δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία 30 χρόνια, η Huawei έχει υλοποιήσει κυρίως τεχνικές και μηχανικές καινοτομίες, καθώς επίσης και καινοτομίες που βασίζονται στις ανάγκες των πελατών. Αυτό το αποκαλούμε Innovation 1.0. Στο μέλλον η Huawei θα επιδιώξει το Innovation 2.0, που σχετίζεται με θεωρητικές καινοτομίες και εφευρέσεις που θα καθοδηγούνται από όραμα.

Η Huawei δεσμεύεται να διευρύνει την καινοτομία και την ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς. Ανοικτή καινοτομία σημαίνει πως καινοτομούμε μαζί με γνώστες του αντικειμένου σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτήν τη διαδικασία, οι καρποί οποιασδήποτε καινοτομίας θα πρέπει να μοιράζονται και να χρησιμοποιούνται από όλη την ανθρωπότητα και τους βιομηχανικούς κλάδους. Αυτό μπορεί να φωτίσει το μέλλον του κόσμου και των βιομηχανιών»

 

newsit.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.