Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 | 11:58

Νέα Bi-Spectrum Turret κάμερα από την Hikvision

Η Hikvision, λανσάρει τη νέα Bi-Spectrum Turret κάμερα (σειρά DS-2TD1217 / V1) που διαθέτει λειτουργίες Deep Learning, αλλά και βελτιωμένες δυνατότητες ανίχνευσης μειώνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς και της απώλειας ακινήτων.
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Η Hikvision, λανσάρει τη νέα Bi-Spectrum Turret κάμερα (σειρά DS-2TD1217 / V1) που διαθέτει λειτουργίες Deep Learning, αλλά και βελτιωμένες δυνατότητες ανίχνευσης μειώνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς και της απώλειας ακινήτων.

Η Deep Learning κάμερα της Hikvision ενσωματώνει υψηλής ποιότητας υλικά για τη λήψη εικόνων και την ανίχνευση πυρκαγιάς, που χρησιμοποιούν τόσο το ορατό φως όσο και το υπέρυθρο, μία τεχνολογία που ονομάζεται επίσης «Bi-Spectrum».Η διφασματική κάμερα συνδυάζει τη θερμική με την οπτική εικόνα και επιτρέπει τη δυνατότητα προβολής μέσω ενός καναλιού, μειώνοντας με αυτό το τρόπο το εύρος ζώνης. Η λειτουργία συγχώνευσης δύο εικόνων παρέχει επίσης περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας σε διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες, διευκολύνοντας την εύρεση κρυφών αντικειμένων, ενώ ταυτόχρονα απλουστεύει τη διαδικασία ζωντανής προεπισκόπησης.

Επίσης, η κάμερα συνδυάζει πολλαπλές τεχνικές επεξεργασίας εικόνας για τη δημιουργία καλύτερων αποτελεσμάτων θερμικής απεικόνισης και μπορεί να ανιχνεύσει διαφορές θερμοκρασίας τόσο μικρές όσο 40mK(NETD). Ακόμα, η νέα θερμική κάμερα θα προκαλέσει συναγερμό όταν η θερμοκρασία υπερβεί το όριο που έχει οριστεί από το χρήστη.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.