Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 | 11:13

«Στον πάγο» οι εξετάσεις διπλώματος με κάμερες

Η εφαρμογή του νέου καθεστώτος στις εκδόσεις διπλωμάτων οδήγησης έφερε τρομερές καθυστερήσεις στο Υπουργείο Μεταφορών και για να «ξεμπλοκάρει», θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Η εφαρμογή του νέου καθεστώτος στις εκδόσεις διπλωμάτων οδήγησης έφερε τρομερές καθυστερήσεις στο Υπουργείο Μεταφορών και για να «ξεμπλοκάρει», θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Ως αποτέλεσμα, το νέο σύστημα θα «παγώσει» για λίγο καιρό και θα επανέλθει προσωρινά ο παλιός τρόπος, όπως δηλώνει ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης. 

Ο λόγος είναι ότι περίπου 100.000 διπλώματα αναμένεται να εκδοθούν και το πλάνο θα πάει πολύ πίσω, αν μέσα στο φόρτο προσπαθήσουν να «χωρέσουν» και αυτές τις αλλαγές. Έτσι το σχέδιο για εξετάσεις με κάμερες και ο,τι άλλο προβλέπει το νέο νομοσχέδιο, θα περάσει σε εφαρμογή όταν το Υπουργείο είναι έτοιμο και μπορεί να υποστηρίξει τις μεταρρυθμίσεις. Το διάστημα που θα παραμείνει το παλιό σύστημα σε εφαρμογή υπολογίζεται στους περίπου έξι μήνες, σε κάθε περίπτωση όμως ενδέχεται να αλλάξει. 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.