Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 | 12:09

Ρέθυμνο: Ενεργοποιούν τις κάμερες για παρακολούθηση της παραβατικότητας

Ευρεία σύσκεψη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου Αδάμ Παραδεισανό και τον Διοικητή Τροχαίας Σωτήρη Τζατζάκη, είχε ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης.

Ευρεία σύσκεψη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου Αδάμ Παραδεισανό και τον Διοικητή Τροχαίας Σωτήρη Τζατζάκη, είχε ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης.

Κατά τη διάρκεια της σύσεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ρεθύμνου, συζητήθηκαν εκτενώς τρόποι αντιμετώπισης της παραβατικότητας στην Παλιά Πόλη και εξετάστηκαν οι παράμετροι ενεργοποίησης τους συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου (κάμερες). 

Διερευνήθηκε το νομικό πλαίσιο και σύντομα θα αρθούν τεχνικές και γραφειοκρατικές δυσχέρειες προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα, το οποίο είναι αρτιότατο τεχνικά, ελεγμένο επιστημονικά, πιστοποιημένο και καταγράφει με απόλυτη ευκρίνεια το όχημα (και όχι το πρόσωπο του  οδηγού), που προβαίνει σε παράβαση στο Ιστορικό Κέντρο.  

Ελπίζεται ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι μέχρι σήμερα κοινές προσπάθειες του  Δήμου Ρεθύμνης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Τροχαίας Ρεθύμνου, για την αποτελεσματική διαχείριση φαινομένων παραβατικότητας που σημειώνονται στην Παλιά Πόλη, θα ευοδωθούν και οι παραβάτες θα σεβαστούν επιτέλους το Νόμο, την πόλη που ζουν και τους συνανθρώπους τους  και θα προσαρμοστούν στο υφιστάμενο κανονιστικό πλαίσιο. 

Οι πολίτες θα ενημερωθούν εγκαίρως για την ενεργοποίηση του συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου της παραβατικότητας στην Π.Π., η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

efsyn.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 95

Τεύχος 95

25-09-2019

Security Report, Τεύχος 95

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Paul Bennett International Sales Manager της CQR. Αυτό το μήνα το Security Report βρέθηκε στα γραφεία της GQ TECH S.A. στην Παιανία, για να συνομιλήσει από κοντά τον κ. Paul Bennett, International Sales Manager της CQR, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Συνέντευξη με την κα Λίλλυ Φιλοπούλου και τον κ. Παύλο Φιλόπουλο από την LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Το Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.