Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:14

USB 4.0: Το νέο πρότυπο φέρνει ταχύτητες 40Gbps

Ο οργανισμός USB-IF (USB Implementers Forum) ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ένα νέο πρότυπο "USB", το USB4.0, θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο οργανισμός USB-IF (USB Implementers Forum) ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ένα νέο πρότυπο "USB", το USB4.0, θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Το USB 4 υπόσχεται πολλά και θα περιλαμβάνει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που θα φτάνουν το Thunderbolt 3, δηλαδή έως και τα 40 Gbps!

Το νέο πρότυπο USB 4 θα έχει τρία βασικά πλεονεκτήματα σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις USB(3.1/3.2).

Μέγιστη ταχύτητα: Το USB 4.0 θα μπορεί να παρέχει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως 40Gbps, δηλαδή ίδια με αυτήν της Thunderbolt 3 και διπλάσια από το USB 3.2 (20Gbps).

Συμβατότητα: Το εν λόγω πρότυπο θα είναι συμβατό και με συσκευές Thunderbolt 3, ενώ θα λειτουργεί με συσκευές και θύρες USB 3.0 και USB 2.0.

Καλύτερη κατανομή πόρων για βίντεο: Αν χρησιμοποιείτε θύρα USB 4 για τη μεταφορά βίντεο και δεδομένων, η θύρα θα κατανείμει το εύρος ζώνης ανάλογα. Έτσι, αν το βίντεο χρειάζεται μόνο το 20% του εύρους ζώνης για το βίντεο, το άλλο 80% θα είναι ελεύθερο για μεταφορά αρχείων από τον εξωτερικό δίσκο SSD.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.