Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:46

Έρχονται οι κάμερες θορύβου

Μετά τις κάμερες ασφαλείας και τις κάμερες ταχύτητας, έρχονται οι κάμερες ηχορύπανσης, ξεκινώντας από την Γαλλία.

Μετά τις κάμερες ασφαλείας και τις κάμερες ταχύτητας, έρχονται οι κάμερες ηχορύπανσης, ξεκινώντας από την Γαλλία.

Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε τέσσερα μικρόφωνα και μια κάμερα, όπου εντοπίζει την κατεύθυνση του ήχου και τραβάει φωτογραφία τον παραβάτη. Αυτό σε θεωρητικό επίπεδο, διότι σε πρακτικό πρέπει να αποδειχτεί πως λειτουργεί αξιόπιστα. Έτσι η γαλλική κυβέρνηση σχεδιάζει να εγκαταστήσει μερικές κάμερες ηχορύπανσης στο Orly, όπου θα λειτουργήσουν σε πειραματικό στάδιο για διάστημα μερικών μηνών. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου θα ετοιμαστεί και η κατάλληλη νομοθεσία που απαιτείται για να στέλνουν στους παραβάτες το πρόστιμο στο σπίτι και τα δικαστήρια να αναγνωρίζουν ως αποδεικτικό στοιχείο τις φωτογραφίες της κάμερας. 

Πηγή:www.motomag.gr

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 94

Τεύχος 94

28-08-2019

Security Report, Τεύχος 94

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Συνέντευξη με τον Jacek Węglarz, Technology Training Manager και Evangelist της Dahua Technology. Το Security Report μίλησε με τον κ. Jacek Węglarz Technology Training Manager της Dahua Technology για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το μέλλον του CCTV, το ελληνικό κοινό, την απόλυτη εμμονή με το τοπικό φαγητό της χώρας μας και φυσικά το τζατζίκι! Διαβάστε στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού μας την πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο κ. Węglarz. Tyco...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.