Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:46

Έρχονται οι κάμερες θορύβου

Μετά τις κάμερες ασφαλείας και τις κάμερες ταχύτητας, έρχονται οι κάμερες ηχορύπανσης, ξεκινώντας από την Γαλλία.

Μετά τις κάμερες ασφαλείας και τις κάμερες ταχύτητας, έρχονται οι κάμερες ηχορύπανσης, ξεκινώντας από την Γαλλία.

Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε τέσσερα μικρόφωνα και μια κάμερα, όπου εντοπίζει την κατεύθυνση του ήχου και τραβάει φωτογραφία τον παραβάτη. Αυτό σε θεωρητικό επίπεδο, διότι σε πρακτικό πρέπει να αποδειχτεί πως λειτουργεί αξιόπιστα. Έτσι η γαλλική κυβέρνηση σχεδιάζει να εγκαταστήσει μερικές κάμερες ηχορύπανσης στο Orly, όπου θα λειτουργήσουν σε πειραματικό στάδιο για διάστημα μερικών μηνών. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου θα ετοιμαστεί και η κατάλληλη νομοθεσία που απαιτείται για να στέλνουν στους παραβάτες το πρόστιμο στο σπίτι και τα δικαστήρια να αναγνωρίζουν ως αποδεικτικό στοιχείο τις φωτογραφίες της κάμερας. 

Πηγή:www.motomag.gr

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.