12/09/2019

Κύπρος: Βάζουν κάμερες σε δημόσιους χώρους για να σταματήσουν τα έκτροπα στην Αγία Νάπα

Την απόφαση να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε όλους τους δημόσιους χώρους από το καλοκαίρι του 2020, αποφάσισε ο Δήμος Αγίας Νάπας στη Κύπρο.

Την απόφαση να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε όλους τους δημόσιους χώρους από το καλοκαίρι του 2020, αποφάσισε ο Δήμος Αγίας Νάπας στη Κύπρο.


Με την κατάσταση να ξεφεύγει κάθε χρόνο και ειδικά το καλοκαίρι με τους τουρίστες, ο Δήμος θέλει να ελέγξει την κατάσταση και να επαναφέρει την ασφάλεια στους κατοίκους της πόλης. Σύμφωνα με τα Κυπριακά ΜΜΕ, ο Δήμος σε γραπτή ανακοίνωσή του, αναφέρει πως έχει εγκριθεί ήδη το κονδύλι για την εγκατάσταση των καμερών για λόγους «προστασίας της δημόσιας περιουσίας».

Η πρόταση του Δήμου όπως τονίζουν «είναι σύμφωνη με τις υποδείξεις της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς τεκμηριώθηκε πλήρως και από σχετική μελέτη της Αστυνομίας». Πολύ συχνά η πόλη έρχεται στο προσκήνιο για αρνητικό λόγο, αφού δεν είναι και λίγες οι φορές που γίνονται επεισόδια, όπως αυτό πριν ένα μήνα, σε συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Το καλοκαίρι που πέρασε, η Αγία Νάπα έγινε πρωτοσέλιδο για την καταγγελία βιασμού που έκανε μια Αγγλίδα, η οποία όμως τελικά παραδέχτηκε ότι την έκανε για λόγους εκδίκησης.


Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.