Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019 | 12:48

Επιλογή των προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από FRAPORT

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες και έχει προμηθεύσει μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο..

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72 χώρες και έχει προμηθεύσει μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο, με σημαντικότερα τα ακόλουθα: Διεθνή Αεροδρόμια (Σουηδία, Πορτογαλία, Ινδία, Γερμανία, Κατάρ), Εμπορικά Κέντρα (Ην. Βασίλειο, Εσθονία, Σουηδία), Ξενοδοχεία (Σουηδία, Ιορδανία, Λίβανος, Ομάν), Εμπορικά Κέντρα ( Ην. Βασίλειο, Εσθονία, Σουηδία), Νοσοκομεία, Τούνελ και διάφορες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

     Στο πλαίσιο της ανάληψης και λειτουργίας 14 ελληνικών αεροδρομίων από την Fraport Greece, πρόσφατα η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επιλέχθηκε από την κατασκευάστρια εταιρεία να προμηθεύσει με τα προϊόντα της (Φωτισμό Ασφαλείας και Πυρανίχνευση) το αεροδρόμιο Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος». Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και της FRAPORT GREECE είναι ο εκμοντερνισμός και η ανάπτυξη των αεροδρομίων της χώρας μας, ώστε να αυξηθεί καθοριστικά ο αριθμός των επιβατών, η βελτίωση της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας, αλλά κυρίως η ασφάλειά τους.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική κατασκευάστρια εταιρεία, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση  των προϊόντων της σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.. Η γραμμή παραγωγής, τα προϊόντα και το σύστημα ποιότητας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχουν βραβευθεί πολλές φορές, γεγονός που καθιστά τα προϊόντα της άκρως ανταγωνιστικά και αξιόπιστα. Στόχος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  για τα επόμενα χρόνια είναι η σταθερή άνοδος των δραστηριοτήτων της  και η συνεχόμενη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.