01/10/2019

Αύριο η έναρξη λειτουργίας του νέου υποκαταστήματος της Grande Security στην Κύπρο!

Η Grande Security s.a. δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση της Automatic Alarm Systems s.a. και της Grande Security Monitoring Services .

Η Grande Security s.a. δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση της Automatic Alarm Systems s.a. και της Grande Security Monitoring Services .

Η Grande Security s.a. ακολουθώντας μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία αναπτύξης στον κλάδο της προμήθειας και της διανομής συστημάτων ασφαλείας επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Κυπριακή αγορά με τη δημιουργία υποκαταστήματος στην Λευκωσία . Η Grande Security για περισσότερα από 35 χρονιά εκπροσωπεί με απόλυτη επιτυχία τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής προϊόντων
ασφαλείας της διεθνής αγοράς, διανέμοντας και υποστηρίζοντας πλήθος συνεργατών της.

Η Grande Security s.a. είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Κυπριακή αγορά των εταιρειών DSC, BENTEL, HIKVISION, HONEYWELL, ALEPH, FOCUS κ.τ.λ. που σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αποτελούν εχέγγυο της επιτυχημένης συνεργασίας με τους αδειοδοτημένους εγκαταστάτες της Κύπρου.

Έναρξη Λειτουργίας  

Υποκαταστήματος Κύπρου 

2/10/2019

 

Μπορείτε να μας βρείτε στο νέο μας κατάστημα

Καλλιπόλεως 8
Λευκωσία - Κύπρος

Τ: +3 57 22 45 22 55 - 6

 

INFO
  • GRANDE - ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • Καλλιπόλεως 8, Λευκωσία
  • τηλ: +357 22452255-6
  • | site: grande.com.cy
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.