Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 | 12:54

Εκδήλωση εορτασμού συμπλήρωσης των 20 χρόνων της HARRIS SECURITY

Η HARRIS SECURITY, μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες Ολοκληρωμένων Λύσεων Παροχής & Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα, φέτος συμπλήρωσε “20 χρόνια ζωής” και δυναμικής πορείας.

Η HARRIS SECURITY, μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες Ολοκληρωμένων Λύσεων Παροχής & Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα, φέτος συμπλήρωσε “20 χρόνια ζωής” και δυναμικής πορείας.

Η επέτειος εορτάστηκε με δεξίωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Elefsina Hotel. Συγκεντρώθηκαν 200 περίπου άτομα, μεταξύ των οποίων επίσημοι προσκεκλημένοι, η διοίκηση, το προσωπικό, συνεργάτες και αγαπημένοι φίλοι της εταιρείας.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό και ομιλία της Διευθύνουσας Συμβούλου κυρίας Αθηνάς Τελωνιάτη. Μέσα από έναν σύντομο λόγο, έγινε οδοιπορικό στην πορεία των 20 ετών. Μία αναδρομή από το 1999 μέχρι σήμερα, όπου αναφέρθηκαν τα σημεία “σταθμοί” της εταιρείας, ιστορικά στοιχεία, αλλά και η εξέλιξή της μέχρι το 2019.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε το ξεκίνημα της εταιρείας το 1999 με δραστηριότητα στα πλαίσια του Θριασίου Πεδίου, διαθέτοντας 2 άτομα προσωπικό, ένα όχημα και 30 πελάτες. Το 2009 τα άτομα έγιναν 13, τα υπηρεσιακά οχήματα 10, η δραστηριότητα ευρύτερη και οι πελάτες πολλαπλασιάστηκαν. Σήμερα η HARRIS SECURITY έχει πανελλαδική εμβέλεια, οι τομείς δραστηριότητας διευρύνθηκαν, το προσωπικό έχει ξεπεράσει τα 200 άτομα και ο στόλος της αριθμεί άνω των 50 πλήρως εξοπλισμένων υπερσύγχρονων οχημάτων. Αναλαμβάνει μεγάλα projects και το πελατολόγιό της περιλαμβάνει πλήθος μεγάλων εταιρειών και δημοσίων οργανισμών. Με το υποκατάστημα που δημιουργήθηκε το 2019 στην Κινέτα, έγινε άνοιγμα και στον τομέα φύλαξης ιδιωτών στην ευρύτερη περιοχή Κινέτας - Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Μεγαρέων. Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα επετειακό video με υλικό αρχείου από τα πρώτα βήματα της εταιρείας μέχρι και σήμερα.

Ακολούθησαν βραβεύσεις των παλαιότερων στελεχών από την κυρία Τελωνιάτη και τον κύριο Λίτσα.

Την ομιλία έκλεισε ο project manager της εταιρείας κύριος Θεόφιλος Καλμούτης, ο οποίος αναφέρθηκε στη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, τους στόχους και το όραμα της τρίτης δεκαετίας της εταιρείας.

Μίλησε για το πρόγραμμα “Ασφάλεια για Όλους” που αφορά τη νέα, οικονομικά προσιτή υπηρεσία φύλαξης ιδιωτών, που ξεκίνησε με μεγάλη ανταπόκριση στο υποκατάστημα της Κινέτας, με στόχο να συνεχιστεί στην ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου. Συνέχισε αναφέροντας τη σύσταση εξειδικευμένου τεχνικού επιτελείου, με σκοπό τις αξιόπιστες εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, την άμεση ανταπόκριση και την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Ανήγγειλε ότι η εταιρεία αποτελεί πλέον επίσημο συνεργάτη της παγκοσμίως πρωτοπόρου εταιρείας συστημάτων ασφαλείας BOSCH, σε συνεργασία με τη Simon Technologies.

Τελευταίο και σημαντικότερο σημείο της ομιλίας του ήταν η ανακοίνωση της μετακίνησης της έδρας της εταιρείας σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σε ένα κτίριο 500 και πλέον τ.μ., μελετημένο και εναρμονισμένο με όλα τα Διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Εκεί θα συγκεντρωθούν όλες οι Υπηρεσίες και Τμήματα της εταιρείας, με σημαντικότερο όλων το νέο δικό της Υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψεως Σημάτων σε συνεργασία με την εταιρεία BOSCH, αρχικής χωρητικότητας 3.000 συνδρομητών και με δυνατότητα μεγάλης επέκτασης. Έναν από τους πιο ασφαλείς χώρους στην Ελλάδα από κάθε άποψη.

H HARRIS SECURITY ξεκινάει την τρίτη της δεκαετία, απόλυτα αυτόνομη και δυνατή, με όραμα για ένα καλύτερο αύριο και με οδηγό το slogan της: all about security.

 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 97

Τεύχος 97

20-11-2019

Security Report, Τεύχος 97

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 6 τεχνολογίες που σημάδεψαν το 2019! Το 2019 φαίνεται πως ήταν μία χρονιά ορόσημο για τη βιομηχανία της ασφάλειας και τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η αναγνώριση προσώπου εκτόξευσαν τις μετοχές του τομέα της ασφάλειας και πλέον είναι αυτός που διαμορφώνει τις  εξελίξεις στην τεχνολογία! Προστατεύοντας τα σχολεία με λύσεις βιντεοπιτήρησης και τεχνητής νοημοσύνης. Το θέμα της ασφάλειας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.