Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 | 12:40

SICUREZZA 2019: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Με συνολικά 465 εκθέτες, τρεις αίθουσες και περισσότερους από 25.569 επαγγελματίες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, η περσινή διεθνής έκθεση του Μιλάνου αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον κλάδο της ασφάλειας.

Με συνολικά 465 εκθέτες, τρεις αίθουσες και περισσότερους από 25.569 επαγγελματίες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, η περσινή διεθνής έκθεση του Μιλάνου αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον κλάδο της ασφάλειας.

Η SICUREZZA 2019 είναι έτοιμη να συνεχίσει τη διεθνή ανάπτυξή της, επικεντρώνοντας σε ολοκληρωμένες λύσεις για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή στην αστική ασφάλεια, αλλά και την προστασία των δεδομένων. 

Η SICUREZZA εκπροσωπεί πολλούς τομείς, όπως τη βιντεοεπιτήρηση, την ανίχνευση εισβολών, τα έξυπνα σπίτια και αναμφίβολα έχει μετατραπεί σε μία από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές εκδηλώσεις για την ασφάλεια. Ταυτόχρονα, μαζί με τη SICUREZZA, θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση SMART BUILDING EXPO, που διοργανώνεται από την Pentastudio και την Fiera Milano. Σε αυτή, θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας για έξυπνα κτίρια, ενώ παράλληλα βαρύνουσα σημασία θα έχει η συνδεσιμότητα 5G και η παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας.

Στο επίκεντρο φυσικά αναμένεται να είναι ο τομέας του ελέγχου πρόσβασης. Ο εν λόγω τομέας, γίνεται όλο και πιο έξυπνος, χάρη στις ηλεκτρονικές κλειδαριές και τις ολοένα και πιο εξελιγμένες βιομετρικές λύσεις, οι οποίες μπορούν να αποθηκεύσουν και να παρακολουθήσουν χιλιάδες διαφορετικούς χρήστες.

Επίσης ο κλάδος της ασφάλειας έχει να αντιμετωπίσει ακόμα  μια σημαντική πρόκληση, ιδίως ενόψει της πρόσφατης εφαρμογής του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Στην εποχή του Διαδικτύου, η ασφάλεια των δεδομένων και των ανθρώπων είναι ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για να εξασφαλιστεί το όφελος και η αποτελεσματικότητα οποιασδήποτε τεχνολογίας. Η ασφάλεια δεν είναι απλώς ένα τεχνικό θέμα, αλλά μια ευθύνη. Είτε μιλάμε για εταιρείες, πόλεις ή εμπορικά κέντρα, οι αποφάσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια είναι μια αξία στην οποία οι πελάτες βασίζουν την ιδέα της αξιοπιστίας τους.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.