Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 | 12:11

TUNEL LIGHT από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

GR-573/L/G/CBS

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αναγνωρίζοντας την σημασία της εφαρμογής τεχνολογιών αιχμής στην παραγωγική της διαδικασία, ανέπτυξε το νέο φωτιστικό ασφαλείας TUNEL LIGHT

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αναγνωρίζοντας την σημασία της εφαρμογής τεχνολογιών αιχμής στην παραγωγική της διαδικασία, ανέπτυξε το νέο φωτιστικό ασφαλείας TUNEL LIGHTGR-573/L/G/CBS. Πρόκειται  για ένα φωτιστικό  σήμανσης & κατεύθυνσης εξόδου διαφυγής, το οποίο διαθέτει κεκλιμένες επιφάνειες με σειρές LED καθώς και ενσωματωμένο φωτιστικό διαδρόμου ειδικά κατασκευασμένο για τούνελ.

     Το ενσωματωμένο φωτιστικό διαδρόμου διαθέτει LED υψηλής ισχύος, για να επιτυγχάνει τον απαραίτητο φωτισμό στο διάδρομο κάτω από το φωτιστικό. Είναι κατάλληλο για σήραγγες στις οποίες εφαρμόζονται τα RABT 2006 και ΕΝ 16276:2013. Δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης της τροφοδοσίας των φωτιζόμενων επιφανειών ξεχωριστά ή και μαζί. Τροφοδοτείται και ελέγχεται από κεντρικό σύστημα μπαταριών και είναι κατάλληλο για επιτοίχια τοποθέτηση. Με την κατάλληλη συνδεσμολογία μπορεί να ελέγχεται από PLC ή SCADA. Το φωτιστικό έχει ελεγχθεί εργαστηριακά από την εταιρεία μας για την στεγανότητα του IP65.Το ενσωματωμένο φωτιστικό διαδρόμου μπορεί να λειτουργήσει σαν φάρος κατόπιν παραγγελίας.

      Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας της παγκόσμιας αγοράς, με την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, αναπτύσσει, παράγει και εξάγει  καινοτομικά συστήματα ασφαλείας, που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία με ελκυστικό  design και ανταγωνιστικές τιμές. 

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 96

Τεύχος 96

23-10-2019

Security Report, Τεύχος 96

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Νοεμβρίου , πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Επιλέγοντας την ιδανική εταιρία Security. Όταν έρχεται η ώρα και η ανάγκη για την αγορά ενός συστήματος συναγερμού, θα πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση πολλές άγνωστες/γνωστές μεταβλητές και να εξετάσουμε διάφορους παράγοντες πριν την δέσμευση μας με μία εταιρία που παρέχει συστήματα ασφαλείας. Διαβάστε μερικά από τα βασικότερα κριτήρια επιλογής στο αφιέρωμα του περιοδικού μας. Συνέντευξη με τον Mark Cosgrave Divisional Manager της «OPTEX» Αυτό το μήνα το...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.