Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 | 12:11

TUNEL LIGHT από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

GR-573/L/G/CBS

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αναγνωρίζοντας την σημασία της εφαρμογής τεχνολογιών αιχμής στην παραγωγική της διαδικασία, ανέπτυξε το νέο φωτιστικό ασφαλείας TUNEL LIGHT

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αναγνωρίζοντας την σημασία της εφαρμογής τεχνολογιών αιχμής στην παραγωγική της διαδικασία, ανέπτυξε το νέο φωτιστικό ασφαλείας TUNEL LIGHTGR-573/L/G/CBS. Πρόκειται  για ένα φωτιστικό  σήμανσης & κατεύθυνσης εξόδου διαφυγής, το οποίο διαθέτει κεκλιμένες επιφάνειες με σειρές LED καθώς και ενσωματωμένο φωτιστικό διαδρόμου ειδικά κατασκευασμένο για τούνελ.

     Το ενσωματωμένο φωτιστικό διαδρόμου διαθέτει LED υψηλής ισχύος, για να επιτυγχάνει τον απαραίτητο φωτισμό στο διάδρομο κάτω από το φωτιστικό. Είναι κατάλληλο για σήραγγες στις οποίες εφαρμόζονται τα RABT 2006 και ΕΝ 16276:2013. Δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης της τροφοδοσίας των φωτιζόμενων επιφανειών ξεχωριστά ή και μαζί. Τροφοδοτείται και ελέγχεται από κεντρικό σύστημα μπαταριών και είναι κατάλληλο για επιτοίχια τοποθέτηση. Με την κατάλληλη συνδεσμολογία μπορεί να ελέγχεται από PLC ή SCADA. Το φωτιστικό έχει ελεγχθεί εργαστηριακά από την εταιρεία μας για την στεγανότητα του IP65.Το ενσωματωμένο φωτιστικό διαδρόμου μπορεί να λειτουργήσει σαν φάρος κατόπιν παραγγελίας.

      Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας της παγκόσμιας αγοράς, με την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, αναπτύσσει, παράγει και εξάγει  καινοτομικά συστήματα ασφαλείας, που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία με ελκυστικό  design και ανταγωνιστικές τιμές. 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 103

Τεύχος 103

21-05-2020

Security Report, Τεύχος 103

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Ανίχνευση πυρετού με θερμικές κάμερες και βιομετρικά συστήματα ελέγχου πρόσβασης. Το έτος 2020 αναμένεται να είναι ιδιαίτερο μετά το ξέσπασμα του νέου ιού COVID-19. Διαβάστε στο νέο αφιέρωμα του περιοδικού μας το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των θερμικών καμερών και των συσκευών ελέγχου πρόσβασης για την ανίχνευση πυρετού. Thermal Body Temperature Monitoring. Την Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου ο παρουσιαστής της Dahua Jacek Weglarz παρουσίασε για...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.