Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 | 10:27

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Cybersecurity Roadshow της Hikvision

Η Hikvision, έχει περιοδεύσει σε 6 πόλεις της Ευρώπης, παρουσιάζοντας το Hikvision European Cybersecurity Roadshow.

Η Hikvision, έχει περιοδεύσει σε 6 πόλεις της Ευρώπης, παρουσιάζοντας το Hikvision European Cybersecurity Roadshow.

Με επικεφαλής τον Chuck Davis, Διευθυντή κυερνοασφαλείας της Hikvision για τη Βόρεια Αμερική, οι οδικές εκδηλώσεις "Cybersecurity and Video Surveillance είχαν ως κύριο στόχο την εκπαίδευση σχετικά με την ασφάλεια και τις απειλές στον κυβερνοχώρο, τα τρωτά σημεία, αλλά και τις βέλτιστες πρακτικές για τον μετριασμό αυτών των απειλών.

Στην περιοδεία συμμετείχαν περισσότεροι από 500 συνεργάτες και πελάτες της Hikvision από τη Φρανκφούρτη, το Ελσίνκι, την Κοπεγχάγη, το Όσλο, την Πράγα, το Maarssen και τέλος το Hoofddorp.

Ο Chuck Davis αναφέρει: "Το Roadshow ήταν πολύ επιτυχημένο, είχαμε κάποιες σπουδαίες συζητήσεις γύρω από θέματα που απασχολούν την ασφάλεια και το κυβερνοχώρο, με έξυπνες ερωτήσεις από ένα «αφοσιωμένο» κοινό.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.