Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 | 10:44

Η Bosch στο 1ο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ελλάδα

Στο πρώτο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ελλάδα θα συμμετέχει στις 18 Νοεμβρίου η Bosch, παρουσιάζοντας όλες τις state-of-the-art τεχνολογίες της στον τομέα της Αυτοκίνησης αλλά και του ΙΤ-Τelecommunications

Στο πρώτο Φόρουμ Καινοτομίας στην Ελλάδα θα συμμετέχει στις 18 Νοεμβρίου η Bosch, παρουσιάζοντας όλες τις state-of-the-art τεχνολογίες της στον τομέα της Αυτοκίνησης αλλά και του ΙΤ-Τelecommunications. To πρώτο Φόρουμ Καινοτομίας τελεί υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και θα λάβει χώρα στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Με σκοπό την ανταλλαγή καλών πρακτικών και την πραγματοποίηση νέων συνεργασιών και συνεργιών, η Bosch θα παρουσιάσει σε ένα διαδραστικό booth στο φουαγιέ της Λυρικής, προϊόντα, υπηρεσίες και λογισμικά στον τομέα του ΙοΤ: Από έξυπνες λύσεις στάθμευσης και αυτοματοποιημένα συστήματα κλήσεων έκτακτης ανάγκης για οχήματα, μέχρι έξυπνα συστήματα για την γεωργία και πλατφόρμες ΙοΤ. Επιπλέον θα έχει παρουσία με ομιλητές σε δύο θεματικές ενότητες του Φόρουμ.

Στην πρώτη θεματική ενότητα (10:15-11:45) με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες: Νέες βάσεις για τους τομείς της ενέργειας και της κινητικότητας», ο Ιωάννης Κάπρας, Διευθύνων Σύμβουλος της Βosch στην Ελλάδα, θα μοιραστεί με το κοινό το πως οραματίζεται η Bosch την αυτοκίνηση του μέλλοντος. Στην θεματική ενότητα (14:30-16:00) με τίτλο «Το Internet of Things και η τεχνητή νοημοσύνη μας οδηγούν στο μέλλον», ο Κai Hackbarth, Evangelist στο τμήμα Bosch Software Innovations του Ομίλου, θα παρουσιάσει το πως η Βοsch χρησιμοποιεί το Internet of Things σε διάφορους τομείς.

Στο Φόρουμ Καινοτομίας πέραν της συμμετοχής καθιερωμένων γερμανικών και ελληνικών εταιρειών θα συμμετέχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη από την οικονομία, την έρευνα και τις επιστήμες καθώς και εκπρόσωποι Start Ups.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.