Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019 | 10:11

Η UPS παραδίδει φάρμακα σε σπίτια ασθενών με drones!

Η εταιρεία επεκτείνει το πρόγραμμα μεταφορών με drones το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει, και σε συνεργασία με την CVS Pharmacy παραδίδει φάρμακα σε σπίτια ασθενών.

Η εταιρεία επεκτείνει το πρόγραμμα μεταφορών με drones το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει, και σε συνεργασία με την CVS Pharmacy παραδίδει φάρμακα σε σπίτια ασθενών.

H UPS πραγματοποίησε τις δύο πρώτες μεταφορές φαρμάκων την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου, χρησιμοποιώντας τα drones M2 που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με την Matternet. Συγκεκριμένα, τα drones της εταιρείας «φορτώθηκαν» με τα φάρμακα σε ένα κατάστημα της CVS και στη συνέχεια πέταξαν στα σπίτια των πελατών και «άφησαν» τα πακέτα από ύψος περίπου έξι μέτρων. Όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση η UPS, ένας από αυτούς τους ασθενείς έχει κινητικά προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να μεταβεί σε κάποιο κατάστημα της CVS για να λάβει τα φάρμακά του.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η UPS μεταφέρει φάρμακα- πραγματοποιεί εδώ και καιρό B2B μεταφορές φαρμακευτικών προϊόντων σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία πραγματοποιεί μεταφορές σε ιδιώτες ασθενείς.

 

 

Πηγή: startupper.gr

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.