14/11/2019

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E στο Περιφ. Κλιμάκιο Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, ήταν χορηγός στην σύσκεψη του Περιφ. Κλιμακίου Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στην Καβάλα με κύριο διοργανωτή τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Καβάλας.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας,  ήταν χορηγός στην σύσκεψη του Περιφ. Κλιμακίου Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στην Καβάλα με κύριο διοργανωτή τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Καβάλας. Τα μέλη του Π.Κ. κατά την συνάντησή τους είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν τα θέματα του κλάδου και να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ, κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία ήταν: «Ενημέρωση για τα κλαδικά θέματα», «Ενημέρωση για το ΠΔ 71/2019»,  «Μητρώα συντελεστών παραγωγής δημόσιων και ιδιωτικών έργων, μελετών, τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (ΜΗ.ΤΕ)» κλπ.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι πάντοτε κοντά στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, στηρίζοντας τον έμπρακτα, συμμετέχοντας σε όλα τα μεγάλα γεγονότα και τις εκδηλώσεις του. Έτσι και σε αυτό το γεγονός η εταιρεία εκπροσωπήθηκε από τον κ. Γιώργο Λαμπριανίδη – Υπεύθυνο Πωλήσεων Β. Ελλάδας και από τον κ. Νίκο Αρβανιτίδη – Υπεύθυνο Πωλήσεων ν. Θεσσαλονίκης & ν. Κρήτης, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τα νέα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις.

     Η εκδήλωση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αφού οι συμμετέχοντες με την ευγένειά τους και την συνεισφορά τους, απέδειξαν για ακόμη μια φορά εμπράκτως ότι το «επιχειρείν» μπορεί να είναι στραμμένο όχι αποκλειστικά στην οικονομική ανάπτυξη αλλά και στον ίδιο τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.