Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 | 12:43

URMET CALL-ME by KARSON

Προώθηση κλήσης & Ανοίγματος Εισόδου από Κινητό, ιδανικό για αναβάθμιση παλαιών και νέων συστημάτων 

Προώθηση κλήσης & Ανοίγματος Εισόδου από Κινητό, ιδανικό για αναβάθμιση παλαιών και νέων συστημάτων 

Η νέα συσκευή της Urmet που προωθεί την κλήση της εισόδου στο κινητό προσφέρει επικοινωνία με τον επισκέπτη και άνοιγμα κυπρί και γκαραζόπορτας από το κινητό ή το tablet από οπού και αν βρισκόμαστε.

Εύκολη εγκατάσταση εντός του διαμερίσματος χωρίς αντικατάσταση της υπάρχουσας συσκευής.

Σύνδεση μέσο LAN ή WiFi Ενδοσυνεννόηση μεταξύ των smart phone των χρηστών.

Πολλοί χρηστές στην κάθε συσκευή και πολλαπλές συσκευές στην ίδια εφαρμογή.

  • Τοποθέτηση ράγας (προαιρετικό κουτί επίτοιχης τοποθέτησης 1083/88)
  •  Διαθέσιμο για θυροτηλεοράσεις 2VOICE (χωρίς επιπλέον τροφοδοτικό και έως 6 συσκευές), καθώς και για όλα τα παλαιά συστήματα ομοαξονικού και σε συστήματα θυροτηλεφώνων (4v & 1+v) προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης εταιρίας σε λογικό κόστος , με την αξιόπιστη αντιπροσώπευση της ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.