Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 | 10:39

Το Security Report Συνεχίζει την Αντικειμενική Ενημέρωση

Η απάντηση σε μια κρυφή και όχι δημόσια δημοσίευση από την πλευρά μας είναι μόνο δημόσια.

Η απάντηση σε μια κρυφή και όχι δημόσια δημοσίευση από την πλευρά μας είναι μόνο δημόσια.

Το περιοδικό Security Report δεν χρηματοδοτείται για αυτό και κινείται στα πλαίσια της αντικειμενικής δημοσιογραφίας και δημοσιεύει όλες τις απόψεις, ώστε να ευνοήσει τον δημόσιο διάλογο. Άνθρωποι που έχουν αυτοπροσδιοριστεί σαν θεσμοφύλακες της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας και ταυτόχρονα θεωρούν τον εαυτό τους και δημοσιογράφο, μας ζητούν να κάνουμε τα στραβά μάτια και να μην γράφουμε τα πράγματα με το όνομα τους. Θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αντικειμενικοί και ανεξάρτητοι. Αυτοί που χρηματοδοτούνται μπορούν να τα γράφουν όπως θέλουν και οι αναγνώστες τους θα τους κρίνουν.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 99

Τεύχος 99

22-01-2020

Security Report, Τεύχος 99

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Οι κορυφαίες anti-drone τεχνολογίες του σήμερα! Τα drones, αποτελούν τον τελευταίο καιρό ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης. Οι εν λόγω ιπτάμενες συσκευές χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε διάφορους τομείς όπως το στρατό, τη γεωργία, την ενέργεια, την ασφάλεια, ακόμα και για τη μεταφορά πακέτων, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν απειλή αν δεν χρησιμοποιηθούν με τη δέουσα προσοχή… Αυτό έχει οδηγήσει στην εξέλιξη των anti-drone, τα οποία μπορεί να απ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.