Ειδήσεις . Security News
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 | 16:40

Security Excellence Awards 2019

Τα Security Excellence Awards 2019 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς και..
Τα Security Excellence Awards 2019 είναι τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς (δημόσιους & ιδιωτικούς) και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Γιατί να διεκδικήσω ένα βραβείο στα Security Excellence Awards 2019

Tα Security Excellence Awards 2019 αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία για να:

  • Αξιολογήσετε την προσπάθειά σας και εκτιμήσετε τα πλεονεκτήματά σας.
  • Ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας στην αγορά, ως νικητής.
  • Ενισχύσετε το ηθικό των εργαζομένων σας, αναφορικά με την ασφάλειά τους, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.
  • Επιρρώσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους προσφέρετε.
  • Γιορτάσετε την επιτυχία σας με τους συνεργάτες και συναγωνιστές του κλάδου σας.
  • Δημοσιοποιήσετε τις επιτυχίες σας και αξιοποιήσετε το βραβείο σας ως «εργαλείο» marketing.

 

 

https://www.securityexcellenceawards.gr/

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 99

Τεύχος 99

22-01-2020

Security Report, Τεύχος 99

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Οι κορυφαίες anti-drone τεχνολογίες του σήμερα! Τα drones, αποτελούν τον τελευταίο καιρό ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης. Οι εν λόγω ιπτάμενες συσκευές χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε διάφορους τομείς όπως το στρατό, τη γεωργία, την ενέργεια, την ασφάλεια, ακόμα και για τη μεταφορά πακέτων, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν απειλή αν δεν χρησιμοποιηθούν με τη δέουσα προσοχή… Αυτό έχει οδηγήσει στην εξέλιξη των anti-drone, τα οποία μπορεί να απ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.