Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 | 11:34

Η Athens Electronix αλλάζει ημερομηνία!

Η 3η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2020 Θα σας υποδεχτεί στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Στα πλαίσια της καλύτερης διευκόλυνσης της αγοράς, η Athens Electronix 2020 αλλάζει ημερομηνία!

Στα πλαίσια της καλύτερης διευκόλυνσης της αγοράς, η Athens Electronix 2020 αλλάζει ημερομηνία!

Η 3η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2020 θα σας υποδεχτεί στις  31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου  στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην οδό Αγίου Βασιλείου & Δωδεκανήσου 106!

Η έκθεση θα είναι φέτος διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά, αφού οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου θα συμμετέχουν με μεγάλα περίπτερα με πολλές ζωντανές επιδείξεις, όλων των τελευταίων λύσεων και προϊόντων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Smart Cities, Τεχνητή Νοημοσύνη, Ψηφιακό Ξενοδοχείο είναι μόνο μερικά από αυτά που πρόκειται να δείτε σε ζωντανή επίδειξη.

Η ATHENS ELECTRONIX 2020 απευθύνεται σε όλους εσάς που η εταιρία σας εμπορεύεται υλικό συστημάτων ασφαλείας ή τηλεόρασης ή συνεργάζεστε με αντίστοιχα καταστήματα. Άλλωστε επισκέπτες της έκθεσης, δεν θα είναι μόνο οι τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, αλλά και καταστήματα δικτύων, υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Τεχνικοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας που καλύπτουν είτε με υπηρεσίες, είτε με υλικό τους συγκεκριμένους τομείς. Ταυτόχρονα φέτος για πρώτη φορά στην έκθεση, θα προσκληθούν Τεχνικές Εταιρίες, System Integrators και Τεχνικοί Ξενοδοχείων (IT Managers).

Η ATHENS ELECTRONIX 2020 θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ένας χώρος που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Διαθέτει parking χωρητικότητας 2.000 θέσεων, κλιματισμό, Wi-Fi, και τηλεοπτικό δίκτυο δορυφορικής και ψηφιακής τηλεόρασης. Βρίσκεται μέσα στον εμπορικό άξονα της Αθήνας, μεταξύ των δύο Εθνικών Οδών (Αθηνών-Λαμίας & Αθηνών Πατρών), κάτι που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση για τους εκτός Αθηνών επισκέπτες, ενώ για τους Αθηναίους επισκέπτες απέχει 2 λεπτά από τη Στάση στο μετρό "Ανθούπολη".

Η πρόσβαση στην έκθεση είναι δωρεάν για τους επαγγελματίες και απαιτείται μόνο εγγραφή.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.