Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 | 11:34

Η Athens Electronix αλλάζει ημερομηνία!

Η 3η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2020 Θα σας υποδεχτεί στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Στα πλαίσια της καλύτερης διευκόλυνσης της αγοράς, η Athens Electronix 2020 αλλάζει ημερομηνία!

Στα πλαίσια της καλύτερης διευκόλυνσης της αγοράς, η Athens Electronix 2020 αλλάζει ημερομηνία!

Η 3η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2020 θα σας υποδεχτεί στις  31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου  στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην οδό Αγίου Βασιλείου & Δωδεκανήσου 106!

Η έκθεση θα είναι φέτος διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά, αφού οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου θα συμμετέχουν με μεγάλα περίπτερα με πολλές ζωντανές επιδείξεις, όλων των τελευταίων λύσεων και προϊόντων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Smart Cities, Τεχνητή Νοημοσύνη, Ψηφιακό Ξενοδοχείο είναι μόνο μερικά από αυτά που πρόκειται να δείτε σε ζωντανή επίδειξη.

Η ATHENS ELECTRONIX 2020 απευθύνεται σε όλους εσάς που η εταιρία σας εμπορεύεται υλικό συστημάτων ασφαλείας ή τηλεόρασης ή συνεργάζεστε με αντίστοιχα καταστήματα. Άλλωστε επισκέπτες της έκθεσης, δεν θα είναι μόνο οι τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, αλλά και καταστήματα δικτύων, υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Τεχνικοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας που καλύπτουν είτε με υπηρεσίες, είτε με υλικό τους συγκεκριμένους τομείς. Ταυτόχρονα φέτος για πρώτη φορά στην έκθεση, θα προσκληθούν Τεχνικές Εταιρίες, System Integrators και Τεχνικοί Ξενοδοχείων (IT Managers).

Η ATHENS ELECTRONIX 2020 θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ένας χώρος που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Διαθέτει parking χωρητικότητας 2.000 θέσεων, κλιματισμό, Wi-Fi, και τηλεοπτικό δίκτυο δορυφορικής και ψηφιακής τηλεόρασης. Βρίσκεται μέσα στον εμπορικό άξονα της Αθήνας, μεταξύ των δύο Εθνικών Οδών (Αθηνών-Λαμίας & Αθηνών Πατρών), κάτι που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση για τους εκτός Αθηνών επισκέπτες, ενώ για τους Αθηναίους επισκέπτες απέχει 2 λεπτά από τη Στάση στο μετρό "Ανθούπολη".

Η πρόσβαση στην έκθεση είναι δωρεάν για τους επαγγελματίες και απαιτείται μόνο εγγραφή.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.