Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020 | 15:08

«Tα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο ICON TOWER της Λεμεσού».

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, έχει πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Ελλάδας

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, έχει πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Ελλάδας, παράγοντας  και εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72  χώρες, ενώ  παράλληλα έχει συνδέσει το όνομά της με τον εξοπλισμό σημαντικών και σύνθετων έργων. Οι βασικοί πυλώνες ανάπτυξης της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι η επενδυτική δραστηριότητα στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών, καθώς και η εκτεταμένη διεθνής δραστηριότητα. Τα προϊόντα της εταιρείας  έχουν τοποθετηθεί σε  μεγάλα έργα ανά τον κόσμο, και κυρίως σε: Αεροδρόμια, Ξενοδοχεία, Τούνελ,  Διάφορες Εγκαταστάσεις, Αεροδρόμια, Εμπορικά Κέντρα κ.ά.

   Τα φωτιστικά ασφαλείας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν πρόσφατα στο κτίριο ICON TOWER στην Λεμεσό. Πρόκειται για ένα από τα ψηλότερα κτίρια κατοικιών στην Κύπρο, με πανοραμική θέα στην πόλη και στην ακτή της Λεμεσού, εμπνευσμένο από το μοναδικό σχήμα ενός λαμπρού διαμαντιού. Το  ICON TOWER είναι κατασκευασμένο για να φιλοξενεί αποκλειστικές κατοικίες, με μια εντυπωσιακή πισίνα και ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, με απρόσκοπτη θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Για το έργο αυτό επιλέχθηκαν αξιόπιστα προϊόντα υψηλής αισθητικής, από παγκοσμίου φήμης μάρκες ειδών των απαιτούμενων κλάδων, με σκοπό να ολοκληρωθεί ένας αποκλειστικός, διαχρονικός σχεδιασμός για ένα μοναδικό κτίριο. Τα ανώτατα όρια που σχεδιάστηκαν προσεκτικά με κρυμμένο φως συμπλήρωσαν το χαρακτήρα αυτών των πολυτελών κατοικιών, ενώ στο σημείο αυτό η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. ολοκλήρωσε τον φωτισμό με τα καινοτόμα φωτιστικά ασφαλείας της.

     Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της OLYMPIA ELECTRONICS A,E, είναι από τις πλέον σύγχρονες στο είδος τους, με πρωτότυπο εξοπλισμό και υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης με μηχανήματα που εξασφαλίζουν εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και υψηλή αξιοπιστία  - διαθεσιμότητα του συνόλου των παραγωγικών γραμμών. Η  επένδυση σε καινοτόμο εξοπλισμό, παραγωγικές διαδικασίες είναι μία συνεχόμενη και καθημερινή ενασχόληση για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E., που δεν σταματάει ποτέ, γιατί με αυτόν τον τρόπο θωρακίζεται η μελλοντική ανάπτυξη.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 98

Τεύχος 98

19-12-2019

Security Report, Τεύχος 98

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιανουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. SICUREZZA 2019. Η SICUREZZA 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 13 μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Rho Fiera Milano, φιλοξενώντας 619 εταιρίες από 37 διαφορετικές χώρες και χιλιάδες επισκέπτες. Το Security Report ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τις νέες τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από το CCTV, το συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και την πυρασφάλεια. Ειδικό Σύσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.