diagonismos
Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 | 15:32

«Start you Career»… από τo «Career Fair 2020» των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά & Γλυφάδας στο Fenix Hotel!

Υπό τις αιγίδες των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων Αθήνας & Πειραιά και του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, πραγματοποιούνται και φέτος οι Ημέρες Καριέρας των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά & Γλυφάδας

Υπό τις αιγίδες των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων Αθήνας & Πειραιά και του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, πραγματοποιούνται και φέτος οι Ημέρες Καριέρας των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά & Γλυφάδας: ο κορυφαίος θεσμός που πρώτο εισήγαγε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση της χώρας, με στόχο τη σύνδεση των νέων σπουδαστών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας!

Για ακόμα μία χρονιά, η Εκπαίδευση «συναντά» την επαγγελματική αποκατάσταση, με εφαλτήριο την εν λόγω μεγάλη πρωτοβουλία-θεσμό! Ωστόσο, οι φετινές Career Days του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχουν ένα plus, ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον στοιχείο: τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου και συμμετοχής ΟΛΩΝ των νέων, σπουδαστών και αποφοίτων που αναζητούν διέξοδο για πρακτική άσκηση και εργασία -ανεξαρτήτως σχολής- αλλά και ήδη εργαζομένων/επαγγελματιών, που επιθυμούν μια αλλαγή στην επαγγελματική τους πορεία.

Περισσότερες από 50 κορυφαίες ελληνικές & πολυεθνικές επιχειρήσεις, αλλά και οργανισμοί, από τους ισχυρούς κλάδους του Τουρισμού/Φιλοξενίας και του Επισιτισμού/Μαζικής Εστίασης, θα δώσουν το «παρών» την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στο Fenix Hotel στη Γλυφάδα, αναζητώντας τους νέους τους συνεργάτες!

Στις 22 Ιανουαρίου λοιπόν, από τις 10.30 έως τις 17.30, στον πολυχώρο του Fenix Hotel, η «καρδιά» της αγοράς εργασίας θα «χτυπάει» στον «ρυθμό» της Εκπαίδευσης και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, καθώς εξειδικευμένοι σύμβουλοι, HR Managers και Recruiters θα πραγματοποιήσουν προσωπικά interviews με τους σπουδαστές και απόφοιτους του Νο1 ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, αλλά και με νέους άλλων σχολών και επαγγελματίες που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιούνται workshops από ειδικούς, σε επίπεδο HR MANAGEMENT και JOB MENTORING, με στόχο την κατάλληλη προετοιμασία των υποψηφίων για την ώρα της συνέντευξης!

Σπουδάζεις; Έχεις αποφοιτήσει; Είσαι επαγγελματίας/εργαζόμενος που αναζητά μια αλλαγή στην καριέρα του;

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ θέση ΔΩΡΕΑΝ στο «Career Fair 2020» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με ένα τηλέφωνο στο 210-4120313, ή στο 210- 9640117, ή με ένα click: https://www.iekalfa.gr/start-your-career-apo-to-career-fair-2020-twn-iek-alfa-peiraia-kai-glifada-sto-fenix-hotel/, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • http://www.iekalfa.gr/
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 101

Τεύχος 101

17-03-2020

Security Report, Τεύχος 101

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Jamming σε ασύρματα συστήματα συναγερμού. Τα ασύρματα οικιακά συστήματα ασφαλείας, αρχίζουν και γίνονται όλο και δημοφιλέστερα, ακόμα και για τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Δυστυχώς όμως, όσο αυξάνεται η τεχνολογία, άλλο τόσο αυξάνονται και οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για να εισέλθουν σε μία κατοικία. Οι επιθέσεις παρεμβολών ή παρακώλυσης επικοινωνιών, γνωστές και ως jamming, είναι οι επιθέσεις που σκόπιμα ή μη προκαλούνται στο σήμα του πομπού, το...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.