Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 | 10:52

Το Security Report στο Dahua AI Show στη Θεσσαλονίκη!

Ο ενθουσιώδης παρουσιαστής της Dahua Jacek Weglarz έρχεται αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει, με το δικό του μοναδικό τρόπο, όλες τις πρωτοποριακές λύσεις της Dahua μέσα από μία ξεχωριστή προσέγγιση που σίγουρα θα καθηλώσει το κοινό

Ο ενθουσιώδης παρουσιαστής της Dahua Jacek Weglarz έρχεται αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει, με το δικό του μοναδικό τρόπο, όλες τις πρωτοποριακές λύσεις της Dahua μέσα από μία ξεχωριστή προσέγγιση που σίγουρα θα καθηλώσει το κοινό. Το Security Report θα δώσει το παρόν στη συμπρωτεύουσα για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις!!!

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 09:30πμ με 16:00μμ

Village Cimenas στο Mediterranean Cosmos

 

 Πρόγραμμα Εκδήλωσης

  • 09:30-10:00: Καλωσόρισμα και καφές
  • 10:00-11:30: Τεχνητή Νοημοσύνη σε Κάμερες και Καταγραφικά
  • 11:30-11:45: Διάλειμμα για ξεμούδιασμα και καφέ
  • 11: 45-13:00: Προϊόντα Μετάδοσης Δεδομένων
  • 13:00-14:00: Διάλειμμα για γεύμα
  • 14:00-16:00: Ψηφιακά Μέσα Προβολής & Λύσεις Parking
  • 16:00: Δώρα για όλους τους συμμετέχοντες χωρίς κλήρωση

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κάλεσε το τμήμα πωλήσεων της Novatron Security Distribution στο 210 6179 919 (8 πμ - 6 μμ) 

 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.