14/02/2020

Η Hikvision εμπλουτίζει τη σειρά AcuSense με νέα προϊόντα και τεχνολογίες!

Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
Η Hikvision διέθεσε το 2018 μία νέα σειρά προϊόντων, την «AcuSense», με σκοπό να δημιουργήσει για πρώτη φορά ευφυείς συναγερμούς και υπηρεσίες σε μικρές επιχειρήσεις και οικιακούς πελάτες.

Η Hikvision διέθεσε το 2018 μία νέα σειρά προϊόντων, την «AcuSense», με σκοπό να δημιουργήσει για πρώτη φορά ευφυείς συναγερμούς και υπηρεσίες σε μικρές επιχειρήσεις και οικιακούς πελάτες. Με λίγα λόγια, τα νέα προϊόντα δίνουν τη δυνατότητα στο προσωπικό ασφαλείας να επικεντρώνεται σε ανθρώπους και οχήματα και όχι σε ασήμαντα αντικείμενα, ώστε να μπορεί να ενεργεί πιο αποτελεσματικά, γεγονός που βοηθάει στην εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Τώρα, η Hikvision εμπλουτίζει τη σειρά AcuSense με νέα προϊόντα και καινοτομίες. Βελτιώνει την ακρίβεια του συναγερμού, ενισχύει την αναγνώριση και την ταξινόμηση των ανθρώπων και των οχημάτων, καθώς και την απόδοση των καμερών σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.

Βελτιωμένη ακρίβεια συναγερμού

Τα νέα προϊόντα AcuSense έχουν σχεδιαστεί με βάση έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο βαθιάς μάθησης, ο οποίος αναλύει τη ζωντανή ροή του βίντεο και ταξινομεί τους ανθρώπους, τα οχήματα και άλλα αντικείμενα. Τα αντικείμενα που χαρακτηρίζονται/αναγνωρίζονται  ως άνθρωποι ή οχήματα θα ενεργοποιήσουν συναγερμούς και θα ειδοποιήσουν το προσωπικό ασφαλείας. Άλλα «γεγονότα», όπως οι σταγόνες της βροχής, τα ζώα ή η κίνηση των φύλλων από τα δέντρα, θα αγνοηθούν...

 Το αποτέλεσμα, εντυπωσιακή μείωση των ψευδών συναγερμών με τα επίπεδα ακρίβειας να αγγίζουν το 98%! Με αυτό τον τρόπο, το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να επικεντρωθεί στα σοβαρά ζητήματα ασφάλειας και να αναλάβει άμεσα δράση. Επιπλέον, τα σχετικά βίντεο ταξινομούνται αυτόματα ανά κατηγορίες για ευκολότερη αναζήτηση.

 

 

"Η νέα γενιά καμερών επεκτείνει τις αποστάσεις ταξινόμησης στόχων από 10, 15 και 22 μέτρα σε 20, 25 και 30 μέτρα"

 

 

Ενισχυμένη ανίχνευση κίνησης με ταξινόμηση ανθρώπων /οχημάτων!

 Όσοι γνωρίζουν πραγματικά την λειτουργία της ανίχνευσης κίνησης θα εκτιμήσουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας που προσφέρει η σειρά προϊόντων AcuSense. Η Hikvision ενοποιεί την ταξινόμηση ανθρώπων και οχημάτων με την ανίχνευση κίνησης. Πιο συγκεκριμένα, όταν ανιχνεύεται κίνηση, το σύστημα αναλύει εάν συνδέεται ή όχι με έναν άνθρωπο ή ένα όχημα και αν πρέπει να ενεργοποιηθεί ένας συναγερμός.

Αμφίδρομη συνομιλία και Flash light

Για να αποτρέψει τους πιθανούς δράστες σε πραγματικό χρόνο, η Hikvision διαθέτει μοντέλα καμερών ενσωματωμένο strobe light και audio alarm. Μόλις ανιχνευθεί με ακρίβεια ένας εισβολέας, η κάμερα ενεργοποιεί το ενσωματωμένο φως, αλλά ταυτόχρονα συναγερμό ήχου. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να προειδοποιεί τον εισβολέα πριν να επιχειρήσει να παραβιάσει την περίμετρο ενός χώρου. Η ένταση του ηχητικού συναγερμού και η φωτεινότητα του strobe μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ταιριάζουν ανάλογα με το εκάστοτε περιβάλλον.

Το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να επικοινωνήσει με το άτομο για να επιβεβαιώσει την εξουσιοδότησή του, χάρη στο ενσωματωμένο ηχείο και το μικρόφωνο στην κάμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελευταίες κάμερες AcuSense ενσωματώνουν «ειδικά» προσαρμοσμένα κομμάτια ήχου (είναι προ-εγκατεστημένα).

Καλύτερη απόδοση σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού

 Οι τελευταίοι φακοί των καμερών AcuSense είναι εφοδιασμένοι με διάφραγμα F1.4. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την είσοδο περισσότερου φωτός στον φακό, βελτιώνοντας τη φωτεινότητα της εικόνας και παράλληλα την απόδοση σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.

Μεγαλύτερη περιοχή ανίχνευσης

Σε σύγκριση με προηγούμενες κάμερες AcuSense, αυτή η νέα γενιά επεκτείνει τις αποστάσεις ταξινόμησης στόχων από 10, 15 και 22 μέτρα σε 20, 25 και 30 μέτρα, ανάλογα με το μοντέλο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν κάμερες  ανάλυσης 2MP/ 4MP ή 4K, καθώς και κάμερες με διαφορετικά περιβλήματα (Dome, Bullet ή Turret) ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.