Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 | 17:10

SIGMA SECURITY: Μέτρα προστασίας και πρόληψης από τον κορωνοϊό (COVID-19) για τους πελάτες και τους εργαζόμενους της

Από την αρχή του μήνα Μαρτίου, η εταιρεία μας, SIGMA SECURITY, έχει προχωρήσει στη λήψη προληπτικών μέτρων, τα οποία έχουν ως στόχο την προστασία των πελατών της

Από την αρχή του μήνα Μαρτίου, η εταιρεία μας, SIGMA SECURITY, έχει προχωρήσει στη λήψη προληπτικών μέτρων, τα οποία έχουν ως στόχο την προστασία των πελατών της, καθώς και των επισκεπτών οι οποίοι σε καθημερινή βάση φιλοξενούνται στα κεντρικά γραφεία μας.

Για το λόγο αυτό, έχει τοποθετήσει σε εμφανή σημεία μέσα στο κτίριο αλκοολούχα διαλύματα αντισηψίας χεριών, τα οποία φέρουν την απαραίτητη σήμανση, προκειμένου να γίνεται απολύμανση χεριών μετά από κάθε συναλλαγή / επίσκεψη. Στα σημεία αυτά, υπάρχει ενημερωτικό υλικό με χρήσιμες οδηγίες ατομικής υγιεινής, τις οποίες πρέπει να εφαρμόζουμε.


Αναλυτικό ενημερωτικό υλικό, το οποίο προέκυψε μετά από συγκέντρωση στοιχείων, τα οποία καθημερινά δημοσιεύει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με τίτλο «Τι είναι ο COVID-19, Δεν φοβόμαστε, Προστατευόμαστε!» έχει αποσταλεί σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Στην περίπτωση που προκύψει υποψία κρούσματος κορωνοϊού, η εταιρεία θα ενεργοποιήσει το προβλεπόμενο πρωτόκολλο ασφαλείας.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.