Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 | 17:10

ΗΛΚΑ Α.Ε.: Προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του Covid-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι από την αρχή της επιδημίας του COVID-19, η εταιρεία μας, τηρώντας υπεύθυνη στάση, ακύρωσε όλα τα επαγγελματικά ταξίδια στελεχών της στο εξωτερικό

Ανακοίνωση από την ΗΛΚΑ Α.Ε.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι από την αρχή της επιδημίας του COVID-19, η εταιρεία μας, τηρώντας υπεύθυνη στάση, ακύρωσε όλα τα επαγγελματικά ταξίδια στελεχών της στο εξωτερικό και σταμάτησε να δέχεται ξένους επισκέπτες (από το εξωτερικό). Επίσης, φροντίσαμε να έχουμε μεγάλα αποθέματα προϊόντων, τα οποία αναπληρώνονται συνεχώς με νέες παραλαβές.

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, η εταιρεία μας, όπως άλλωστε και χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, λαμβάνει επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των εργαζομένων της και των οικογενειών τους καθώς και όλων των πελατών της:

• Συστήνουμε στους πελάτες μας να αποφεύγουν την φυσική τους επίσκεψη στην εταιρεία μας και η αποστολή των παραγγελιών ή προϊόντων προς επισκευή να γίνεται με courier.
• Παρόλα αυτά, αν κάποιοι επιθυμούν να παραλάβουν προϊόντα από την εταιρεία μας, θα πρέπει να έχουν υποβάλλει προηγουμένως ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά την παραγγελία τους, ώστε αυτή να είναι έτοιμη για παραλαβή, προκειμένου να περιορισθεί ο χρόνος παραμονής τους στην εταιρεία.
• Οι πελάτες θα περιορίζονται στο χώρο της υποδοχής (reception) και στην αποθήκη για την παραλαβή της παραγγελίας.
• Για τις πληρωμές προτείνουμε τη χρήση e-banking ή ανέπαφων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και τον περιορισμό των συναλλαγών με μετρητά.
• Οι τυχόν επιστροφές προϊόντων για έλεγχο από το service θα παραδίδονται στην αποθήκη της εταιρίας μας.
• Η τεχνική υποστήριξη θα γίνεται τηλεφωνικά ή και μέσα από ηλεκτρονικές πλατφόρμες.
• ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΕ ΟΡΟΦΟΥΣ ή ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
• Αναβάλλονται όλα τα τεχνικά σεμινάρια στην εταιρεία μας καθώς και οι επισκέψεις πωλητών και τεχνικών μας σε πελάτες μας.
• Αρχίζουμε να εφαρμόζουμε τηλε-εργασία για μέρος του προσωπικού μας, που η φύση της εργασίας τους το επιτρέπει.

Όλοι οι άνθρωποι της ΗΛΚΑ, με υψηλό το αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγγελιών σας αλλά και της τεχνικής σας υποστήριξης.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις του θέματος, ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα για την υιοθέτηση πρόσθετων μέτρων, εφόσον χρειαστεί.

Αναλυτική ενημέρωση και οδηγίες για τον COVID 19 μπορείτε να βρείτε μέσω του επίσημου φορέα της χώρας μας τον ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και υποστήριξή σας και ας ευχηθούμε, ότι με πρόληψη και σωστή διαχείριση θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο για όλους μας.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.