Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 | 20:59

Όμιλος εταιριών Mega Guard: Συντονισμένη προσπάθεια για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού

Ο Όμιλος εταιριών Mega Guard είναι υπεύθυνος και για τη φύλαξη πάνω από 230 επιχειρήσεων στην Ελλάδα που είτε χρειάστηκαν ενίσχυση των φυλάξεων είτε αλλαγή των συνθηκών

Ο Όμιλος εταιριών Mega Guard είναι υπεύθυνος και για τη φύλαξη πάνω από 230 επιχειρήσεων στην Ελλάδα που είτε χρειάστηκαν ενίσχυση των φυλάξεων είτε αλλαγή των συνθηκών που έως και σήμερα πραγματοποιούνταν. Κατανοώντας πλήρως το πόσο σημαντική είναι η επιχειρησιακή συνέχεια κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης και έχοντας σαν 1ο μας μέλημα της, την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των συνεργατών της θέλει να ανακοινώσει ότι εφαρμόστηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, σύμφωνα με το σχέδιο διαχείρισης κρίσεων και Επιχειρησιακής Συνέχειας του Ομίλου μας.

Το τελευταίο 48 ώρες πραγματοποιήθηκε άσκηση κατά την οποία, όλη η λειτουργεία του Κέντρου Λήψης Σημάτων και του Κέντρου Επιχειρήσεων μας, συνεχίστηκε απερίσπαστα και ανεμπόδιστα, με το προσωπικό μας να εργάζεται εξ αποστάσεως.

Θέτοντας ως μοναδική μας προτεραιότητα την ασφάλεια του προσωπικού, των συνδρομητών και συνεργατών μας, το σχέδιο προβλέπει ακόμα, την απαγόρευση εισόδου στις εγκαταστάσεις μας κάθε ατόμου, εκτός του προσωπικού που αναλαμβάνει ή παραδίδει βάρδια. Όλοι οι χώροι των εγκαταστάσεων μας αλλά και οι θέσεις εργασίας του προσωπικού μας στα σημεία ελέγχου ή φυλάξεως είναι εξοπλισμένα με αντισηπτικά, μάσκες, γάντια για την υγειονομική προστασία του προσωπικό μας.

Στη συντονισμένη προσπάθεια για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού, έχουμε χρέος να συμβάλλουμε όλοι. Η ψυχραιμία, η υπομονή και η υπεύθυνη στάση είναι τα στοιχεία που χρειάζονται τέτοιες στιγμές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 23940 25818

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.