Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020 | 13:01

Η Dahua ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2019

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων βιντεοεπιτήρησης και IoT, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το έτος 2019.

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων βιντεοεπιτήρησης και IoT, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το έτος 2019.

Κατά τη διάρκεια του έτους 2019, η Dahua Technology κατέγραψε συνολικά λειτουργικά έσοδα ύψους 26,149 δισ. RMB, ένα ποσό που μεταφράζεται σε 3,73 δισ. Δολάρια και αντιστοιχεί σε αύξηση 10,50% (σε ετήσια βάση). Τα καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους της εταιρείας ανήλθαν σε 455 εκατ. δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση 26,04%

Αντιμετωπίζοντας πολύπλοκα εγχώρια και διεθνή περιβάλλοντα, αλλά και προκλήσεις το 2019, η Dahua καινοτομεί και βελτιώνει συνεχώς τις δυνατότητές της για έξυπνες  IoT λύσεις βίντεο.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.