Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020 | 16:07

Hikvision: 2nd Gen IP Video Intercom & New Villa door station

Όλα όσα είδαμε στο webinar της εταιρίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το νέο webinar της Hikvision για τις νέες θυροτηλεοράσεις δεύτερης γενιάς της εταιρίας. Το webinar είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εγκαταστάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο!
Γράφτηκε από: Αποστολόπουλος Παναγιώτης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το νέο webinar της Hikvision για τις νέες θυροτηλεοράσεις δεύτερης γενιάς της εταιρίας. Το webinar είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εγκαταστάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο!

Ο «Hikvision Host» κ. Σπύρος Αθανασιάδης παρουσίασε διαδικτυακά τη νέα σειρά Modular IP Video Intercom 2ης γενιάς της Hikvision, καθώς και το νέο Villa door station. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν γραπτώς τα ερωτήματα τους στους εισηγητές. Στο τέλος του webinar, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν στο προσωπικό τους email συνημμένα τα αρχεία της παρουσίασης των λύσεων καθώς και το αρχείο με τις ερωτήσεις-απαντήσεις.

Το επόμενο σεμινάριο της εταιρίας με θέμα: iVMS 4200 Tutorial Version 3.2, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15:00 - 16:00

Εγγραφή

https://zoom.com/webinar/register/WN_ACrnQkCRTES1h3drwiH4bQ

Φωτογραφίες

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.