Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 | 13:43

Έμπρακτη Υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από την Sigma Security

Βιώνουμε όλοι μας πρωτόγνωρες συνθήκες οι οποίες ανατρέπουν την κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας μας, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.
Βιώνουμε όλοι μας πρωτόγνωρες συνθήκες οι οποίες ανατρέπουν την κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας μας, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Αντιμέτωποι με την παγκόσμια αυτή κρίση, προτεραιότητα αποτελεί η ανθρώπινη ζωή και η υγεία όλων. Αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα ως άνθρωποι και ως εταιρία.

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές, η Sigma Security, συμμετέχει ενεργά στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται για την προστασία της υγείας όλων μας και υποστηρίζει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό έμπρακτα στον αγώνα που κάνει καθημερινά στην πρώτη γραμμή.

Η Sigma Security, συγκέντρωσε και παρέδωσε υγειονομικό υλικό (600 τεμάχια μάσκες διαφόρων τύπων και 500 ζευγάρια γάντια) στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό κάνοντας πράξη τη δέσμευση της να παρέχει «ασφάλεια» με κάθε τρόπο, όπου και όποτε απαιτείται. Με τη συμβολική αυτή κίνηση στηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του οποίου οι ομάδες δίνουν μια σκληρή μάχη καθημερινά, με πραγματική αυταπάρνηση, υποστηρίζοντας τους συμπολίτες μας με διάφορους τρόπους.
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.