Ειδήσεις . Security News
Πέμπτη, 7 Μαϊος 2020 | 11:15

Η Hikvision ανακοινώνει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2019

Η Hikvision, κορυφαίος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων ασφάλειας, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το έτος 2019.

Η Hikvision, κορυφαίος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων ασφάλειας, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το έτος 2019.

Το 2019, η Hikvision δημιούργησε συνολικά έσοδα 57,66 δισεκατομμυρίων RMB, ένα ποσό που αντιστοιχεί σε ετήσια αύξηση 15,69%, ενώ τα καθαρά κέρδη που αποδόθηκαν στους μετόχους της εταιρείας ήταν 12,41 δισεκατομμύρια RMB, ένα ποσό που μεταφράζεται σε αύξηση 9,36%.

Τα συνολικά έσοδα από τις εξαγωγές ανήλθαν σε 16,24 δισεκατομμύρια RMB, με ετήσια αύξηση 14,43%, ενώ τα έσοδα από την εγχώρια αγορά (Κίνα) το 2019 ήταν 41,42 δισεκατομμύρια RMB (αύξηση 16,20%). Η Εταιρεία διατήρησε τις επενδύσεις της στην έρευνα και την ανάπτυξη και επιτάχυνε την εξέλιξη τεχνολογιών όπως η βαθιά εκμάθηση, τα «Big Data» και το IoT, για να παραμείνει πρωτοπόρος στο κλάδο της ασφάλειας.

Το 2019, οι δαπάνες της Hikvision στο κομμάτι της έρευνας και ανάπτυξης  ήταν 5,48 δισεκατομμύρια RMB. Η εταιρία απασχολεί περισσότερους από 19.000 υπαλλήλους στο τομέα της έρευνας και ανάπτυξης και οι επενδύσεις της αυτές σε συνδυασμό με τεχνολογίες αιχμής όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το cloud και τα big data, την πάνε ένα βήμα πιο πάνω από τον ανταγωνισμό!

H Hikvision αποκάλυψε επίσης τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2020, με έσοδα 9,43 δισεκατομμυρίων RMB, που αντιπροσωπεύουν μείωση κατά 5,77%, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού . Τα καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους της εταιρείας ήταν 1,50 δισεκατομμύρια RMB, αντιπροσωπεύοντας μείωση κατά 2,59%. Παρά την αβεβαιότητα που έχει προκαλέσει ο Covid-19 ανά τον κόσμο, η Hikvision θα βελτιώσει προληπτικά την αποδοτικότητα της και θα διαχειριστεί τους κινδύνους για να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να διατηρήσει σταθερή ανάπτυξη.

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.