Ειδήσεις . Security News
Παρασκευή, 15 Μαϊος 2020 | 10:20

Η οργάνωση Internews και η ESET ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωσή Internews και η εταιρεία κυβερνοασφάλειας ESET έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν λογισμικό antivirus

Η διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωσή Internews και η εταιρεία κυβερνοασφάλειας ESET έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν λογισμικό antivirus σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ομάδες διεθνώς που βρίσκονται σε κίνδυνο. Το πιλοτικό πρόγραμμα θα προστατέψει περισσότερες από 1.000 συσκευές που χρησιμοποιούνται από ένα εκτενές διεθνές δίκτυο δημοσιογράφων, οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μελών της κοινωνίας των πολιτών που είναι εκτεθειμένοι σε ψηφιακές απειλές.

“Αυτές οι άδειες λογισμικού θα γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στις κοινωνικές ομάδες που διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο διεθνώς” δήλωσε η Megan DeBlois, Σύμβουλος Ασφαλείας Πληροφοριών (Information Security Advisor) στην Internews. “Οι online επιθέσεις προς εκείνους που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους όπως φίμωσή τους, συλλήψεις ή και πολλά χειρότερα. Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία με την ESET γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε ισχυρότερη προστασία σε εκείνους που αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για την παροχή ενημέρωσης.”

Η πρωτοβουλία ξεκινά σε μια περίοδο που οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο αυξάνονται καθημερινά και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται online λόγο της πανδημίας COVID-19 και είναι μέρος της ευρύτερης αποστολής της Internews για να διασφαλιστεί ότι κρίσιμες πληροφορίες και ενημέρωση μπορούν να φτάσουν σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.  

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Internews στηρίζει το έργο δημοσιογραφικών οργανισμών και οργανισμών παροχής πληροφοριών διεθνώς εξασφαλίζοντάς τους πόρους, εκπαίδευση και χρηματοδότηση ώστε να μπορούν να παρέχουν αξιόπιστες πληροφορίες και ενημέρωση στις τοπικές κοινωνίες. Μεταξύ άλλων, η οργάνωση Internews εξασφαλίζει  άμεση τεχνική υποστήριξη σε ανθρώπους που εργάζονται σε ορισμένα από τα πλέον ολοκληρωτικά καθεστώτα διεθνώς. 

Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.